Βίκυ Καγιά – Άγγελος Μπράτης: Ποζάρουν μαζί στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή μετά το «πάγωμα» στις σχέσεις τους


Μια μοναδική επίδειξη μόδας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου ο Άγγελος Μπράτης στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας παρουσίασε τη νέα συλλογή του για το Καλοκαίρι/Φθινόπωρο 2023.

Κάτι που λίγοι θα περίμεναν ήταν να δώσει το παρών… η Βίκυ Καγιά! Η παρουσιάστρια και fashion expert τίμησε με την παρουσία της τον Άγγελο Μπράτη και παρακολούθησε την επίδειξη μόδας από την πρώτη σειρά, συνοδευόμενη από την κόρη της, Μπιάνκα.

 

Η Βίκυ Καγιά στήριξε έτσι τον πρώην συνεργάτη της και μοιράστηκε στιγμιότυπα από το fashion show στα social media.

Να σου θυμίσουμε πως οι σχέσεις των δύο πρώην κριτών του GNTM είχαν «παγώσει» μετά την αποχώρηση του Άγγελου Μπράτη από το reality μόδας. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι πλέον δεν μιλάνε. 

«Έχω να μιλήσω καιρό στη Βίκυ Καγιά, αλλά απ’ ότι βλέπω στο Instagram, περνάει πολύ ωραία» είχε τονίσει στην εκπομπή «Πρωινό Μας». Από την άλλη, η παρουσιάστρια όταν επέστρεψε στο GNTM είχε δηλώσει για την πρώην κριτική επιτροπή «Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω».

Ωστόσο, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE πλέον η Βίκυ Καγιά και ο Άγγελος Μπράτης τα έχουν ξαναβρεί και όλα ανήκουν στο παρελθόν!

Δες όλες τις φωτογραφίες του TLIFE:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!