Βάσω Λασκαράκη: Η αγκαλιά του Λευτέρη είναι μεγάλη, είναι οδοστρωτήρας!


Είμαι πολύ χαρούμενη, όλα είναι πολύ καλά τακτοποιημένα στη ζωή μου. Έχω πολλές ενοχές ως μητέρα. Προσπαθώ να λείπω για δουλειές όταν η κόρη μου είναι στον μπαμπά της. Μου έχει λείψει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της.

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη κόρη της, για το γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο αλλά και για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ως μητέρα αναφέρει πως έχει πολλές ενοχές και προσπαθεί να κάνει τις δουλειές της όταν η κόρη της είναι με τον μπαμπά της.

«Μου έχει λείψει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της. Ποτέ δεν θα της το πω όμως γιατί έτσι δημιουργούνται ενοχές στο παιδί» δηλώνει και σημειώνει πως τα παιδιά σε ένα διαζύγιο δεν είναι αντικείμενα διεκδίκησης ή εκδίκησης.

«Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις» εξηγεί και προσθέτει πως το μεγαλύτερο κέρδος σε ένα διαζύγιο είναι να καταφέρει το πρώην ζευγάρι να μεγαλώνει το παιδί σωστά και ωραία.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως κάνει χρόνια ψυχοθεραπεία όχι μόνο για εκείνη αλλά και την οικογένεια και το παιδί της.

Όπως λέει ένας από τους φόβους της είναι «μην τα κάνει μαντάρα» ως μητέρα.

 Όσο για τον Λευτέρη Σουλτάτου εξομολογήθηκε: «Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι η αγκαλιά του Λευτέρη είναι μεγάλη. Είναι πολύ τεχνοκράτης σε αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ δοτικός ως άνθρωπος, από τη στιγμή που γνώρισε την οικογένειά μου είναι “οδοστρωτήρας”. Όταν θέλει κάτι πολύ δεν θα αφήσει τίποτα να ξεφύγει από την αγκαλιά του».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!