Αυτό που θέλουν τελικά οι γυναίκες | Δείτε το ιδανικό μέγεθος για εκεί κάτω!


Απάντηση στο μέχρι τώρα ρητορικό ερώτημα που βασανίζει (φήμες θέλουν για πάντα) τους περισσότερους άνδρες μετά τον Αδάμ, δίνει μία νέα επιστημονική έρευνα.

Οι γυναίκες λοιπόν μίλησαν και έδιωξαν αμφιβολίες και σύννεφα γύρω από ένα εκ των μεγαλύτερων αιώνιων ερωτημάτων της ζωής: ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το πέος!

 Οι ερευνητές μάλιστα τόσο του Πανεπιστήμιου του New Mexico, όσο και της California, υποστηρίζουν ότι βρήκαν ακριβώς αυτό που… θέλουν οι γυναίκες, μέσω μιας πρωτοποριακής μελέτης με 3D ομοιόματα ανδρικού μορίου, η οποία αποτύπωσε, για πρώτη φορά στην ιστορία της επιστήμης, τις πραγματικές προτιμήσεις των γυναικών.

Στη μελέτη πήραν μέρος 75 σεξουαλικά ενεργές γυναίκες ηλικίας από 18 έως 65 ετών, οι οποίες διάλεξαν από 33 «μοντέλα» αυτό που θα κάλυπτε τις σεξουαλικές ανάγκες τους σε μία μακροχρόνια σχέση, αλλά και για ένα one-night stand! Τα «μοντέλα» κυμαίνονταν από 10 μέχρι 22 εκατοστά σε μήκος και από 6 μέχρι 18 σε… περιφέρεια.

Το αποτέλεσμα, δε, θα χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο σε όλους τους άνδρες των οποίων η ψυχολογία βρίσκεται στα… Τάρταρα, εμφανώς επηρεασμένοι από τις ταινίες εκπαιδευτικού περιεχομένου με τις οποίες ανακάλυψαν τον εαυτό τους και συνεχίζουν να μεγαλώνουν μαζί τους!

Οι γυναίκες λοιπόν προτίμησαν πέος περίπου 16 εκατοστών μήκους και 13 εκατοστών περιμέτρου…

megethos peous3

«Διάλεξαν πάντως μεγαλύτερο μέγεθος, ειδικά σε περίμετρο, για περιστασιακή σεξουαλική σχέση», σημειώνουν οι ερευνητές στην έκθεσή τους, τονίζοντας πως αν και η προτίμηση των γυναικών είναι μεγαλύτερη από το φυσιολογικό (ο μέσος όρος θεωρείται 15 εκατοστά), η ελάχιστη αυτή διαφορά θα πρέπει να τονώσει την αυτοπεποίθηση των ανδρών.

«Προτιμούν μικρότερο μέγεθος για μία μόνιμη σχέση προσκειμένου να αισθάνονται πιο άνετα σωματικά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

megethos peous2



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!