Αυτή η Νύχτα Μένει: Η Μυρτώ καταγγέλλει τον βιασμό


Η Μυρτώ θα βρει καταφύγιο στα χέρια της Διαμάντως, ο κόσμος του «Ονείρου» απλώνει ένα προστατευτικό δίχτυ γύρω από τη μικρή, ταυτόχρονα όμως ξεσπούν ανάμεσα τους ισχυρές διχογνωμίες για τη συνέχεια.

Ο Παπαδόπουλος αγγίζει το πιο αδύναμο σημείο του Στρατή που, καθώς το αντιλαμβάνεται, επιτίθεται με θυμό στον δικηγόρο. Απελπισμένη η Ζέτα αναζητά την ηρεμία κοντά στο Σταύρο που επαναφέρει την ερωτική του διάθεση γι’ αυτήν. Η Μυρτώ εμφανίζεται στο τμήμα για να καταγγείλει το βιασμό.

Ο Χρήστος δέχεται την απροσδόκητη επίκληση της Αγλαΐας για βοήθεια στο Μίλτο που καταλήγει στο κρατητήριο. Εκεί πατέρας και γιος έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, με ένα περίστροφο ανάμεσα τους.

Η Νίτσα οδηγεί τη Μυρτώ σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό κι ο Αλέξανδρος είναι αποφασισμένος να σηκώσει το ανάστημά του στον Διαμάντη. Εκείνος προσπαθεί να σώσει το παιδί του, μα όλοι έχουν καταλάβει πια ότι πρόκειται για τέρας.

Ο Παπαδόπουλος έχει από κοντά τον Διονύση κι ο Στρατής που το έχει καταλάβει, προσπαθεί να αντιδράσει, μα νιώθει τα βάρη πάνω του ασήκωτα. Το κακό τον κυκλώνει από παντού, και η Ζέτα επιμένει.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!