Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφωνία των ζευγαριών αναφορικά με το σεξ!


Μεγάλη δημοσκόπηση που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες ανάμεσα σε 1.024 άτομα και από τις 50 Πολιτείες έδειξε ποια είναι η μεγαλύτερη διαφωνία των ζευγαριών αναφορικά με το σεξ!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, τα ζευγάρια δεν διαφωνούν τόσο για τη συχνότητα του σεξ ή το πότε και που θα κάνουν σεξ. Η έρευνα έδειξε πως η μεγαλύτερη διαφωνία των ζευγαριών είναι το κατά πόσο και πότε είναι αποδεκτό το πορνό.

Όπως έδειξαν τα στοιχεία της δημοσκόπησης, η μεγαλύτερη διαφορά στο πώς κρίνουν τα δύο φύλα θέματα που αφορούν το σεξ έγκειται στο πώς οι άνδρες και οι γυναίκες βλέπουν πορνό. Το 43% των ανδρών θεωρούν το πορνογραφικό περιεχόμενο ηθικά αποδεκτό. Οι γυναίκες που αποδέχονται το πορνό φτάνουν μόλις το 25%. Το θεωρούν περιττό και συχνά προσβλητικό μέσα σε μια σχέση.

Αυτή η διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που αντιμετωπίζει το ζευγάρι τις ερωτικές ταινίες είναι σχεδόν διαχρονική και σίγουρα δεν αποτελεί νέο. Δεν σημαίνει όμως πως και οι γυναίκες δεν βλέπουν πορνό. Απλά επιλέγουν πορνογραφικό υλικό διαφορετικού τύπου από τους άντρες.

Η έρευνα έδειξε ακόμα πως το 12% ανδρών πιστεύει ότι το να έχει μια εξωσυζυγική σχέση είναι ηθικά αποδεκτό, ενώ μόνο το 5% των γυναικών συμφωνεί με αυτόν τον τρόπο σκέψης.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: govastileto.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!