Αρέσει τελικά στις γυναίκες να κάνουν σεξ στα ξενοδοχεία;


Μία συντάκτρια απαντά αν τελικά αξίζει να κλείσεις δωμάτιο.

Θυμάσαι τότε που πίστευες ότι τα ξενοδοχεία υπάρχουν για να μένουν ξένοι και επισκέπτες μιας πόλης; Θυμάσαι επίσης το σοκ που έπαθες όταν συνειδητοποίησες-σε πρώιμη σεξουαλική ηλικία-ότι υπάρχουν αντίστοιχα καταλύματα για να πας το κορίτσι σου και να κάνετε σεξ; Ναι, η φύση, ο Θεός ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος, προνόησε για τα απανταχού ζευγάρια -και όχι μόνο- που θέλουν να το κάνουν και από ένα σημείο και μετά… σιχαίνονται το αμάξι.

 

Διότι το αμάξι επιτρέπεται μέχρι μια ηλικία που, ελλείψει ιδιωτικού χώρου, την βάζεις στο πίσω κάθισμα και μαζί με τα βογγητά ακούγονται και τα κρακ των αρθρώσεών σας, και τελειώνεις κακήν κακώς και την επόμενη μέρα δεν μπορείς να κουνηθείς από το πιάσιμο.

Όταν όμως η έλλειψη χώρου παραμένει, αλλά θες κάτι λιγότερο επίπονο για τη μέση σου και πιο πριβέ, το ξενοδοχείο αποκτά ειδική βαρύτητα, ακόμα κι αν έχεις σταθερή σχέση. Και είναι λογικό, γιατί  πέρα από το χώρο, μπορεί να είσαι φωνακλάς (και να ενοχλείς συγκατοίκους και γείτονες) ή ακόμα και ήσυχοι είστε έχεις κάθε δικαίωμα να θες να πας στο μπάνιο χωρίς να φορέσεις το σλιπ σου.

Ένα βασικό πρόβλημα

Μην τρομάξεις όταν μπείτε και αρχίσει να τσεκάρει τις γωνίες για κάμερες. Πολλά έχουν δει τα μάτια της ακόμα περισσότερα έχουν ακούσει τα αυτιά της –είναι κάτι σαν τον μύθο με την γριά που την περνάς απέναντι και ανακαλύπτεις ότι διαθέτει γάμπα ποδοσφαιρική και τριχωτή. Ναι, οι περισσότερες έχουμε ένα θέμα με τα ξενοδοχεία, κυρίως λόγω του φόβου μήπως δούμε τον εαυτό μας στο Youporn.

Το δεύτερο πρόβλημα

Και αφού ξεπεραστεί το παραπάνω, έρχεται ο ενδοιασμός: Μήπως θεωρήσει ότι την περνάω για «φτηνή» που την πάω σε ξενοδοχείο;Με χαρά σε ενημερώνω ότι ο αριθμός των γυναικών αυτών είναι τόσο μικρός που κινδυνεύει με εξαφάνιση. Γιατί οι περισσότερες αποζητούμε την ανανέωση όσο κι εσύ. Γιατί είπαμε, καλό το κρεβατάκι με το μπάνιο ακριβώς δίπλα, αλλά φίλε μου άλλη χάρη έχει και το θεματικό δωμάτιο, με τον καθρέφτη στο ταβάνι -συνήθως και στα πλάγια- όπου μπορείς να αυτοθαυμάζεσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή.

The Girlfriend Experience animated GIF

Το πρώτο, λοιπόν, που θα σκεφτεί είναι ότι θέλεις παιχνιδάκια γιατί πολύ απλά ακόμα και φιλέτο να τρως κάθε μέρα, κάποια στιγμή αγανακτείς. Εξάλλου, της δίνεις ωραιότατη αφορμή να πραγματοποιήσει και δικές της φαντασιώσεις και κυρίως να φωνάξει όσο θέλει, χωρίς να τη νοιάζει αν θα την κακοχαρακτηρίσουν, ή να επιδείξει τα κάλη της με τις κουρτίνες ανοιχτές και σε δημόσια θέα, χωρίς να ανησυχεί αν την επόμενη μέρα θα την κοιτάξει πονηρά ο απέναντι.

Δεν είναι για χόρταση

Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, οι επισκέψεις σε ξενοδοχεία θα πρέπει να γίνονται με φειδώ, ειδικά όταν υπάρχει σπίτι. Το ξενοδοχείο θέλει μέτρο, όρεξη και διάθεση για αλλαγή, που πάει να πει ότι αργά ή γρηγορα θα πρέπει να πέσει και το role playing στο τραπέζι.

Και μία συμβουλή για να μην παρεξηγηθούμε: πληρώνεις πάντα εσύ.

Πηγή: ratpack.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!