Απόστολος Γκλέτσος: Ξέρω καλά την δουλειά των media. Ούτε μου χρωστάνε, ούτε τους χρωστώ


Για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, τον χώρο των media, αλλά και για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με το #MeToo, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 ο Απόστολος Γκλέτσος.

Είμαι ένας άνθρωπος μπαρουτοκαπνισμένος, έχω βγει μέσα από την φωτιά κι από δύσκολες καταστάσεις, είπε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του, ενώ για τη σχέση του με τα μέσα ενημέρωσης είπε: Ξέρω καλά την δουλειά των media, όπως και τα media ξέρουν καλά την δουλειά τους. Έχουμε μια σχέση επαγγελματική, εγώ κάνω την δουλειά μου κι αυτή την δική τους. Ούτε μου χρωστάνε, ούτε τους χρωστώ. Η δουλειά γίνεται μεταξύ επαγγελματιών, δεν υπάρχουν συναισθήματα…. Σχετικά με τον χρόνο που περνάει, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι γεννήθηκα εξοικειωμένος με το χρόνο και με το βιολογικό τέλος.

Σχετικά με το όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για βιασμούς, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιητικές συμπεριφορές, στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Θα ήθελα να είναι ένας κακός εφιάλτης, να ξυπνήσουμε και να μην υπάρχει. Ας είναι μια οδηγία για τους επόμενους. Αυτοί που τα έκαναν, τους εύχομαι να συντριβούν εσωτερικά και να βρουν λύτρωση μέσα από την όποια τιμωρία». Έκλεισε δε υποστηρίζοντας ότι «όλοι εν δυνάμει είμαστε και θύτες και θύματα».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!