Αποθεώθηκε η Φουρέιρα και στην Στοκχόλμη (vids)


Αποθεώθηκε η Φουρέιρα και στην Στοκχόλμη με πλήθος κόσμου να την αποθεώνει.

Η Στοκχόλμη ήταν ο επόμενος σταθμός της sold out ευρωπαϊκής περιοδείας της Ελένης Φουρέιρα, που συνεχίζει να βάζει «Fuego» με τις εμφανίσεις της και να γνωρίζει θερμή υποδοχή από το κοινό.

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που ανέβηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη σκηνή του Europride, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εκδήλωσης για την LGBT κοινότητα που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης.

Οι χιλιάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί στο Östermalms IP, τον χώρο όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1912, υποδέχθηκαν θερμά την Ελένη και εκείνη ερμήνευσε και χόρεψε το «Fuego» με τον μοναδικό της τρόπο, ενώ τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη, τόσο στην Eurovision, όπου η Σουηδία έδωσε το 12αρι της στην Κύπρο, όσο και στη συνέχεια.

Την ίδια ώρα, το music video του νέου της τραγουδιού «Caramela», το οποίο «ντύνει» μουσικά την ταινία «Αιγαίο SOS», συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο YouTube: μέσα σε περίπου 48 ώρες από την κυκλοφορία του, ξεπέρασε τις 400.000 προβολές, ενώ βρίσκεται στο top5 των τάσεων και, μάλιστα, είναι το μοναδικό ελληνικό μουσικό video στα πρώτα δέκα της κατάταξης!

Αποθεώθηκε η Φουρέιρα και στην Στοκχόλμη

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!