Απατεώνας στο Tinder χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Αργυρού για να ξεγελά κοπέλες


Ένας απατεώνας στο Tinder χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού για να προσεγγίζει κοπέλες.
Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ένας άνδρας στην Αυστραλία υποστήριζε ότι είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας, με όνομα Στέλιος, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του γνωστού τραγουδιστή, με σκοπό να εξαπατά γυναίκες και να αποσπά από εκείνες γυμνές φωτογραφίες αλλά και βίντεο.

 Την αποκάλυψη την έκανε μια 26χρονη, ηΤόρι Μάρσαλ, η οποία συνομιλούσε μαζί του μέσω του Tinder. “Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου” δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της.

Όμως, όταν θέλησε να τον γνωρίσει από κοντά, εκείνος της ζήτησε γυμνές φωτογραφίες της και όταν η 23χρονη τις έστειλε, ο άνδρας διέγραψε το προφίλ και εξαφανίστηκε.

Αφού εξαπατήθηκε, η νεαρή κοπέλα έχασε κάθε εμπιστοσύνη στους άνδρες. “Δεν πιστεύω κανέναν, αν τον έχω γνωρίσει στο Tinder και έχω κατηγορήσει πολλούς ανθρώπους ότι είναι ψεύτικοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Η εμπιστοσύνη μου όμως, έχει σπάσει εδώ και πολύ καιρό”, ανέφερε η ίδια

e-daily

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!