Απίστευτο ατύχημα για τον Harry Styles: Του σκίστηκε το παντελόνι στον καβάλο πάνω στη σκηνή


Ο Harry Styles συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του με το τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο«Harry’s House» να βρίσκεται στο επίκεντρο. Στην τελευταία συναυλία είχε ένα στιλιστικό «ατύχημα», το οποίο φυσικά έχει γίνει το απόλυτο viral.

Το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Harry Styles στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια καθώς τραγουδούσε το «Music for a Sushi Restaurant», ο 28χρονος σταρ γονάτισε, αλλά εκείνη τη στιγμή το δερμάτινο παντελόνι του σκίστηκε, κοντά στον καβάλο.

Η περίεργη αντίδραση του

Όπως φαίνεται από τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και του TikTok, ο γνωστός τραγουδιστής κάλυψε με το χέρι του το σκίσιμο, αλλά δεν σταμάτησε την εμφάνισή του για να αλλάξει.

Αρχικά, κάλυψε το σκίσιμο με τα χέρια του, ενώ στη συνέχεια χρησιμοποίησε μία πετσέτα και συνέχισε να χορεύει. Τελικά, η λύση ήρθε από το κοινό.

Ένας από τους φανς του Harry Sytles έδωσε στον τραγουδιστή μια σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και ο τραγουδιστής την έδεσε γύρω από τη μέση του, καλύπτοντας έτσι το σκισμένο παντελόνι.

πηγή: in.gr



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!