Ανώριμα πράγματα που κάνουμε στο σεξ


Όταν μιλάμε για ανώριμα πράγματα πάνω στο σεξ, μπορεί να σου έρθει στο μυαλό κάποια σαχλή σκηνή από ταινία. Ρέψιμο στο πρόσωπο, ας πούμε. Που, ναι, το ρέψιμο στο πρόσωπο είναι πολύ ανώριμο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και χαριτωμένο. Μπορεί να είναι ο τρόπος που το συγκεκριμένο άτομο δείχνει την αγάπη του.

Όχι, εδώ θα πούμε για πράγματα που είναι πραγματικά λάθος, επειδή σου καταστρέφουν το σεξ. Και λογικά καταστρέφουν το σεξ και για τον σύντροφό σου. Ποια είναι αυτά;

*Όταν δεν λες ότι κάτι δεν σου αρέσει, επειδή ντρέπεσαι. Το σεξ δεν είναι φιλανθρωπία, ο σκοπός είναι να περάσετε καλά και οι δυο σας. Μίλα, και σε λίγο θα κάνετε κάτι διαφορετικό, που θα σας αρέσει εξίσου.

*Όταν φρικάρεις για το σώμα σου. Άκουσέ μας. Το άτομο που έχεις βάλει στο κρεβάτι σου θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Δεν ενδιαφέρεται για αυτό που νομίζεις ότι δεν πάει καλά με το σώμα σου.

*Εκείνες οι φορές που χτυπάει το τηλέφωνο, και το σηκώνουμε. Μπόνους πόντοι καφρίλας αν είναι κάποιος γονιός. Αδικαιολόγητο.

*Αυτή η νέα μόδα με τις selfies μετά το σεξ. Ειδικά όταν μπαίνουν στο story του Instagram και του Snapchat. Τι θες να αποδείξεις, και σε ποιον;

*Όταν μασάμε τα λόγια μας σχετικά με τις προφυλάξεις. Παίρνεις χάπια; Έχεις προφυλακτικό; Α, μήπως είσαι από ‘κείνους που δεν τους αρέσει με προφυλακτικό; Αν δεν είστε και οι δύο σύμφωνοι ότι οι προφυλάξεις είναι το αμέσως επόμενο πράγμα μετά την συναίνεση για να συμβεί σεξ, τότε υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να αυνανιστείτε.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: in2life.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!