Αντώνης Λουδάρος: Νεύριασα και γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο ο Λουδάρος πέθανε


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, το είδος της εκπομπής που θα επιθυμούσε να παρουσιάζει αλλά και για την «είδηση» του… θανάτου του.

«Το «Άνδρες με τα όλα τους» στο θέατρο «Βέμπο» είναι κάθε μέρα ένα πάρτι. Η παράσταση έχει μεγάλη αποδοχή. Στη σκηνή του στριπτίζ είπα στα παιδιά “ελάτε πάμε να το κάνουμε”. Έχει πέσει στο κεφάλι μου σκηνικό κατά τη διάρκεια παράστασης και λιποθύμησα στη σκηνή. Συνέχισα την παράσταση. Μου έχει τύχει θεατής να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Σταματήσαμε την παράσταση και καλέσαμε το 166», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Ο Αντώνης Λουδάρος είπε στη συνέχεια: Έκανα στη συνδρομητική τηλεόραση φέτος τους “αόρατους”. Πολύ ωραία δουλειά. Ξεχωριστή σε σχέση με ό,τι παίζεται. Θα ήθελα να παρουσιάσω ταξιδιωτική εκπομπή, με συγκεκριμένο διαθέσιμο budget. Πώς θα περάσω με 200 ευρώ για παράδειγμα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Το έχω κάνει. Σε ένα ταξίδι στη Βιέννη κάναμε ένα ωραίο πικ – νικ αγοράζοντας πράγματα από τον φούρνο».

Για μία ψευδή είδηση που τον εξόργισε ο Αντώνης Λουδάρος σχολίασε πως «νεύριασα και γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο «ο Λουδάρος πέθανε», που έλεγε άλλα μέσα στο κείμενο. Για κάποια κλικαρίσματα κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει πολύ χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;».

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!