Αντώνης Κανάκης: Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί – Την εκτιμώ για πολλά πράγματα


«Προφυλάσσω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή γιατί τη θεωρώ τόσο σημαντική. Δεν φοβάμαι αλλά, όταν έχεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο, το προστατεύεις. Είναι για μένα πολύτιμο και δεν θα είναι προσωπική ζωή μετά αν τη μοιράζω και την ξοδεύω. Η σύντροφος μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γυναίκα του και στα παιδιά του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”» εξήγησε ο παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και επιχειρηματίας, ο οποίος κρατάει πεισματικά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στα μίντια ούτε μία φωτογραφία της γυναίκας του ή των παιδιών του.

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και δεν εκθέτω τη γυναίκα μου. Όταν έχεις κάτι πολύτιμο, δεν το προστατεύεις; Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, είναι καταπληκτική μητέρα. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, είτε να την προβάλλει και δεν είχε ούτε έχει social media.

«Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια… Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!