Αμαρυλλίς: Πρώτη ματιά στο video clip του «Προς Το Παρόν»


Τα πρώτα πλάνα από το κινηματογραφικό video clip που έχει ετοιμάσει η Αμαρυλλίς για το νέο τραγούδι της.

Η Αμαρυλλίς είναι έτοιμη να συνεχίσει δυναμικά την επιτυχημένη δισκογραφική πορεία της.

Μετά τις τις επιτυχίες «Αλυσίδες», «Matado», «Μου Έλειψες» και «Μόνο Εσύ», η αγαπημένη τραγουδίστρια θα μας τραγουδήσει… «Προς Το Παρόν».

Πρόκειται για ένα τραγούδι σε μουσική που έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και σε στίχους που έχει δώσει η Ελένη Γιαννατσούλια.

Η Αμαρυλλίς, που ξεχωρίζει τόσο για τις ερμηνείες της όσο και για την δυναμική της σκηνική παρουσία, ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον συνθέτη πολλών μεγάλων επιτυχιών και για ακόμα μία φορά με την εμπνευσμένη στιχουργό.

Το αποτέλεσμα είναι μία δυνατή μπαλάντα, που θα την ερωτευτούμε από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

 Το «Προς Το Παρόν» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum αυτήν την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου.

Την ίδια ημέρα θα δημοσιευθεί επίσης στο επίσημο κανάλι της Αμαρυλλίς στο YouTube το κινηματογραφικό music video που θα ντύσει με εικόνα το νέο τραγούδι της, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Δημολίστσα.

«Είναι πολλά αυτά που σκεφτόμουν να σας γράψω, αλλά πολλές φορές τα τραγούδια μιλάνε από μόνα τους…», έγραψε η Αμαρυλλίς σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Γιώργο μου σε ευχαριστώ για αυτό το δώρο, εύχομαι να φανώ αντάξια του! Ελένη μου σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου! Ανυπομονώ να μοιραστώ το νέο μας τραγούδι μαζί σας!», πρόσθεσε.

«Προς Το Παρόν», μπορείτε να δείτε τα πρώτα πλάνα από το music video του single:

Πηγή : .hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!