«Έτσι Και Σ’ Έβλεπα»: Ο Νικηφόρος σε ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί


Ο Νικηφόρος μεταφέρει όλα τα δυνατά συναισθήματα σε ένα μοναδικό video clip.

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ερωτικούς ερμηνευτές αλλά και συνθέτες της νέας γενιάς, παρουσιάζει με εικόνα το νέο του τραγούδι με τίτλο «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα», μια δυναμική μπαλάντα που περιγράφει τον πόνο και την κραυγή του χωρισμού.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από την επιτυχία του στο YouTube, μιας και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε.

Το «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα» περιλαμβάνεται στο τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Νικηφόρου, με τίτλο «Είναι Που Νιώθω», που κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Η μουσική του τραγουδιού είναι του Χρήστου Σαντικάι και οι στίχοι ανήκουν στην Ελένη Γιαννατσούλια.

Με αφορμή το «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα», ο Νικηφόρος αποκαλύπτει τη σκοτεινή του πλευρά, μέσα από ένα ρόλο στον οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Έρωτας – προδοσία, αγάπη – μίσος, νοσταλγία και θυμός, όλα τα συναισθήματα σε ένα μοναδικό video clip. Τα γυρίσματα του κινηματογραφικού video clip έλαβαν μέρος σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την Αττική, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Steven Airth.

«Έτσι και σ’ έβλεπα στο δρόμο δίχως σκέψη / Θα σε συνέτριβα να ξέρεις λέξη λέξη / Θα γίνει ο πόνος μου κραυγή / Θα μάθουν όλοι μα κι εσύ», τραγουδά ο Νικηφόρος.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!