Έτερος Εγώ: Μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου επιστρέφει στην τηλεόραση!


Η ηθοποιός δέχτηκε μία δελεαστική πρόταση. Αν πει το πολυπόθητο ναι, τότε αναμφίβολα μιλάμε για μία μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή.

Η μεγάλη σταρ δεν είναι άλλη από την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία δέχτηκε πρόταση να παίξει στο φινάλε του «Έτερος Εγώ».

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το Πάμε Δανάη, η σπουδαία ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για guest συμμετοχή στο φινάλε του Έτερος Εγώ. Εάν, εν τέλει, υπογράψει να εμφανιστεί στο Νέμεσις, θα σημάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση 27 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία στο MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία».

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και σίγουρα η συμμετοχή της στη σειρά «Έτερος Εγώ» θα δώσει έναν άλλον αέρα. Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε της σειράς της COSMOTE TV που έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση. Αξίζει να επισημάνουμε ότι παρόλο που η ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, τελικά η παράστασή της δε θα πραγματοποιηθεί.

 Υπενθυμίζουμε ότι το Έτερος Εγώ είχε βρεθεί μία ανάσα πριν προστεθεί στο Netflix, αλλά εν τέλει η συμφωνία πάγωσε. Οι δύο πρώτοι κύκλοι είναι διαθέσιμοι ακόμη στη συνδρομητική πλατφόρμα, ενώ πρόσφατα το είδαμε και στους δέκτες μας μέσα από το STAR.

 Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους κι όπως είναι αναμενόμενο πρωταγωνιστής θα είναι για ακόμη μια φορά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Παρόλα αυτά, σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Πέτρος Λαγούτης, αφού η σειρά θα επικεντρωθεί αρκετά στον ρόλο του. Ο τρίτος κύκλος του «Έτερος Εγώ» , όπως είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης, θα έχει λιγότερο τη μορφή της εκδίκησης και περισσότερο τη μορφή της θείας δίκης.

 Αναμένουμε περισσότερα για τη σειρά «Έτερος Εγώ», καθώς κι εάν τελικά θα δούμε τη Μαίρη Χρονοπούλου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!