
Έξαλλος ο Δήμος Βερύκιος με την Ελένη Τσολάκη: «Το κατάλαβες κυρά μου;»
Τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του, που πολλές φορές έχουμε δει στον αέρα του «Happy Day», μας θύμισε το πρωί της Παρασκευής ο Δήμος Βερύκιος, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση του ΕΣP.
Η ομάδα της εκπομπής διαφωνούσε, με τα «βέλη» του Δήμου Βερύκιου να τα συγκεντρώνει, λόγω της διαφορετικής άποψής της, η Ελένη Τσολάκη. Όταν άκουσε τον δημοσιογράφο να λέει πως δεν αποτελεί ήττα για την κυβέρνηση η χθεσινή συμφωνία για το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η πανελίστρια παρενέβη και έφερε ως παράδειγμα το ζευγάρι όπου ο άντρας απιστεί και η γυναίκα πρέπει να τον συγχωρήσει.
«Έχεις τραύματα Ελένη μου; Για χάρη των παιδιών σου θα κάνεις υποχώρηση… Το κατάλαβες κυρά μου; Έτσι αντιπολίτευση και συμπολίτευση για χάρη των παιδιών της Ελλάδας θα κάνουν υποχωρήσεις», απάντησε, σε έντονο ύφος, ο Δήμος.
Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του Κώστα Φραγκολιά να «στοχεύσει» τον δημοσιογράφο και, παίρνοντας τον λόγο, του είπε: «κύριε Δήμο μου, να σας πω κάτι με όλο το θάρρος; Αυτή τη στιγμή κάνετε το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι μας 40 χρόνια. Ξεχνάμε πολύ εύκολα!».
Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο: