Έλενα Χριστοπούλου: Κάποια στιγμή αποφάσισα πως ή θα αλλάξω τη ζωή μου ή θα αρρωστήσω


Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία έκανε μεταγγραφή από coach του GNTM σε κριτή του My Style Rocks έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως επαγγελματίας, αν και ο ρόλος της στο ριάλιτι μοντέλων ήταν περιορισμένος.

Ωστόσο, η προσωπικότητά της και το ιδιαίτερο στιλ της την έκαναν να ξεχωρίσει και πλέον κάνει μόνη της σημαντικά επαγγελματικά βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Η ίδια τονίζει ότι λατρεύει τον νέο της ρόλο στο reality μόδας του ΣΚΑΪ παρά τις ατελείωτες ώρες γυρισμάτων, κάτι που φαίνεται άλλωστε.

Η σιδηρά κυρία της μόδας φωτογραφήθηκε από τον Δημήτρη Σκουλό για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για όσα γράφτηκαν για εκείνη το τελευταίο διάστημα τονίζοντας ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα:

«Κάποια στιγμή έπειτα από πολλή σκέψη, αποφάσισα πως ή θα αλλάξω τη ζωή μου ή θα αρρωστήσω. Και δεν θέλω να αρρωστήσω. Πλέον είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη. Μπαίνω στο σπίτι μου και δεν βαριέμαι, δεν νυστάζω, δεν γκρινιάζω. Δεν λέω «κουράστηκα σήμερα».

«Έχω υπάρξει εξώφυλλο για κακό λόγο και δεν θέλω να το ξαναζήσω. Από εκεί και πέρα, για όσους βγαίνουμε στην τηλεόραση είναι λογική συνέπεια να μας σχολιάζουν. Αν δεν ήθελα να ασχολούνται μαζί μου, ας καθόμουν σπίτι μου».

Πώς αισθάνεσαι ως η πρώτη και πιο μεγάλη τηλεοπτική μεταγραφή του 2020;

Έφυγα από το «GNTM», το πιο επιτυχημένο project των τελευταίων ετών, και πήγα σε ένα άλλο, το πιο συζητημένο. Μοιραία αυτή η μετακίνηση θα προκαλούσε σχόλια. Νιώθω πάρα πολύ ωραία.

Όταν αποδεχόσουν την πρόταση για το «GNTM», σου περνούσε από το μυαλό η σκέψη ότι αυτή η δουλειά θα εγκαινίαζε μια νέα πορεία για σένα, στην τηλεόραση αυτήν τη φορά;

Το αντίθετο. Πίστευα ότι θα έκανα τη δουλειά μου, κρατώντας έναν πολύ μικρό ρόλο, γιατί ο πρωταγωνιστικός ανήκει στα κορίτσια και, φυσικά, στους κριτές. Έτσι το είχα στο μυαλό μου και έτσι είναι το project. Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα αγαπούσε εμένα και τη Ζενεβιέβ τόσο πολύ.

Όταν όμως συνειδητοποίησες την απήχηση που είχες στους τηλεθεατές, πώς ένιωσες;

Στην αρχή θεώρησα ότι με πήρε η μπάλα με το υπόλοιπο project. Δεν το λέω από μετριοφροσύνη, αλλά όντως δεν το είχα καταλάβει. Πίστευα ότι όλη αυτή η απήχηση αφορούσε συνολικά την ομάδα μιας εκπομπής που πήγαινε καλά.

Τι έχει να αποκομίσει από την τηλεόραση ένας επιτυχημένος στο χώρο του επαγγελματίας;

Σίγουρα υπάρχει το οικονομικό όφελος, οι αμοιβές είναι πολύ καλύτερες στην τηλεόραση σε σχέση με άλλους χώρους. Γι’ αυτό και λέω ότι είμαι ευγνώμων, επειδή έχω ζήσει και πολύ δύσκολες οικονομικές περιόδους. Μπορεί τα χρήματα να μην είναι όπως παλιότερα, αλλά στην τηλεόραση οι άνθρωποι πληρώνουν σοβαρά.

Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή σου στο «GNTM»;

To «GNTM» και το Star είναι το τηλεοπτικό μου σπίτι. Με τα παιδιά της παραγωγής εξακολουθούμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα συνέχεια και κλαίω όταν μιλάμε, γιατί μου λείπουν ήδη πολύ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. To αν θα είμαι ή όχι στο επόμενο θα το δείξει η ιστορία. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση με τον ΣΚΑΪ, όπως και με το Star δεν υπήρξε κάποιο συμβόλαιο που έσπασε. Έληξε η σύμβαση και κατόπιν ενημέρωσα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημερα σας @celebrity_magazinegr @skoulos @pantelis_toutountzis @sirconstantino @alexandraliggou @atheneeathens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις29 Ιαν, 2020 στις 10:25 μμ PST



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!