Έλενα Παπαρίζου: Το νέο άλμπουμ «Αποχρώσεις» έρχεται το φθινόπωρο


Το καινούργιο άλμπουμ της ολοκληρώνει η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου ανακοινώνει τον τίτλο της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το επερχόμενο φθινόπωρο.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop αποκάλυψε μέσα από τις αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα ότι το επόμενο studio album στην επιτυχημένη καριέρα της θα φέρει τον γενικό τίτλο «Αποχρώσεις».

Πρόκειται για τον επόμενο δίσκο της Έλενας Παπαρίζου με το πλατινένιο «Ουράνιο Τόξο» που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2017 και συγκέντρωσε με τα τραγούδια δεκάδες εκατομμύρια προβολές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «Ουράνιο Τόξο» αποτέλεσε το όγδοο άλμπουμ της αγαπημένης τραγουδίστριας που κυριάρχησε στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων στην Ελλάδα.

Η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζεται να διευρύνει το προσωπικό ρεκόρ της με μία νέα συλλογή καινούργιων τραγουδιών.

Το πιο πρόσφατο δείγμα από το νέο άλμπουμ της «Αποχρώσεις» είναι το φλογερό και μεθυστικό single «Μίλα Μου», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal πριν από δύο μήνες και έχει αποκτήσει το δικό του χώρο στα ραδιόφωνα όλης της χώρας.

Χαρακτηριστικά, το «Μίλα Μου» έχει συμπληρώσει οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες παρουσίας στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart της MediaInspector και προβλέπεται να περάσει και το υπόλοιπο καλοκαίρι στην κατάταξη.

Όπως προκύπτει από την τελευταία ανάρτησή της στα social media, η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες την επίσημη φωτογράφηση για το νέο άλμπουμ της, για το οποίο αναμένονται περισσότερες πληροφορίες το επόμενο διάστημα.

«“Αποχρώσεις” Είστε έτοιμοι για το νέο album; Εγώ ναι… Έρχεται το φθινόπωρο…», έγραψε.

Πηγή : hit-channel.com



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!