Έλενα Αθανασοπούλου: Η ηθοποιός που μήνυσε τον σκηνοθέτη του Σασμού αποκαλύπτει


Η Έλενα Αθανασοπούλου μίλησε αποκλειστικά στο «Τί Λες Τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, για την καταγγελία για βιασμό που έκανε σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη.
Η ηθοποιός μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, για την μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη.

«Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, είμαι 33 ετών και δεν κατήγγειλα, μήνυσα γνωστό σκηνοθέτη στην Εισαγγελία Αθηνών. Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας σε κοινωνικό πλαίσιο, το 2009. κάναμε παρέα επί 1 χρόνο μαζί και με άλλα άτομα. Η γνωριμία μας ήταν κοινωνική, επί έναν χρόνο. Συγκεκριμένα με είχε καλέσει στην γιορτή μας, σε ένα κλαμπ και εκεί γνώρισα την γυναίκα και το παιδί του»

»Δύο βδομάδες μετά τη γιορτή μας μου πρότεινε να βγούμε σε ένα κλαμπ και νωρίτερα να δειπνήσουμε οι 2 μας κάπου. Η σχέση μου ήξερε ότι κάνω παρέα με αυτούς τους ανθρώπους του χώρου. Το 2009 τελείωσα τη σχολή και γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Πήγα για φαγητό και δεν φοβόμουν, ήταν ένας παντρεμένος άνθρωπος δεν ανησυχούσα για κάτι», ανέφερε αρχικά.

«Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου, πήγαμε για φαγητό, παραγγείλαμε και παρήγγειλε και ένα μπουκάλι κρασί. Εκείνη την περίοδο είχαν χωρίσει οι γονείς μου και μιλούσαμε για τον χωρισμό των γονιών μου, και ότι η μητέρα μου ζούσε Κρήτη και λέγαμε και για το νησί διάφορα» επεσήμανε η Έλενα Αθανασοπούλου στο «Τί Λες Τώρα».

«Τον έβλεπα σαν έναν μεγάλο φίλο μου. Παρήγγειλε και δεύτερο μπουκάλι κρασί και μου γέμιζε το ποτήρι όλη τη νύχτα. Εκείνο το βράδυ, ήπιαμε δύο μπουκάλια και σε κάποια φάση ένιωσα μία σκοτοδίνη ακι του ζήτησα να φύγουμε γιατί δεν ήμουν καθόλου καλά. Ξκινήσαμε προς την έξοδο και εκεί έχω ένα κενό μνήμης», πρόσθεσε.

«Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να τα πολεμήσουμε εμείς τα θύματα για να μην ξανασυμβούν»..

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!