Έβρος: Στους δρόμους οι κάτοικοι για τα περιστατικά ανάποδης οδήγησης στην Εγνατία


Ανάστατοι είναι το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του Έβρου με τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά ανάποδης οδήγησης στην Εγνατία Οδό από διακινητές μεταναστών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-evros.gr, από την Παρασκευή έχουν σημειωθεί τέσσερα περιστατικά με διακινητές οι οποίοι μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού και έθεσαν σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών, με αποκορύφωμα το τροχαίο της Κυριακής στο χωριό Δωρικό.

Ο βουλευτής Έβρου Πάρης Παπαδάκης βρίσκεται από χθες σε συνεννόηση με τις αρχές και θα συμμετέχει στη μηχανοκίνητη πορεία, για να στείλει μαζί με τους υπόλοιπους κατοίκους ένα ηχηρό προκειμένου να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση και να υπάρξουν περισσότερα θύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στις 10 το πρωί του Σαββάτου 5 Αυγούστου. Από εκεί η πορεία θα κατευθυνθεί από την παραλιακή λεωφόρο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με τελικό προορισμό την Εγνατία Οδό στο Αρδάνιο.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Αλεξανδρής σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτείνει να κλείσει η Εγνατία Οδός με τρακτέρ. «Κλείσιμο. Με τα τρακτέρ την Εγνατία να δεις τι καλά και πόσο γρήγορα θα βρουν λύση, τελωνείο Κήπων, αγωγός ΤΑΠ, κατασκευή του αγωγού LNG, όταν η απειλή γίνε πράξη τότε θα δουν την δύναμη μας! Ο μηχανισμός αν και λίγο σκουριασμένος είναι έτοιμος, έχουμε την εμπειρία, έχουμε την δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα», ανέφερε ο Κώστας Αλεξανδρής.

Τέλος και ο πρόεδρος του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Και Συναφών Επαγγελμάτων, Νίκος Γεωργιάδης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού ανέφερε ότι η εστίαση θα συμμετέχει στις κινητοποίησειςγιατί είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!