Η Άννα Λορένη ανήκει στους παίκτες του reality αγάπης που έχουν σχολιαστεί περισσότερο, απασχολώντας τα μέσα και με την προσωπική της ζωή και με την εξωτερική της εμφάνιση. Παρόλο που πλέον απέχει από το Power of Love και είναι αναγκασμένη να παραμένει εκτός του παιχνιδιού, συνεχίζει να έχει παρουσία στην εξέλιξή του. Έχοντας δημιουργήσει δεσμό με τον συμπαίκτη της Παναγιώτη, εμφανίζεται και στα τρέχοντα επεισόδια μέσω σύνδεσης με skype και συνομιλεί κανονικά με όσους βρίσκονται ακόμη στο σπίτι.

Την εβδομάδα αυτή πραγματοποιήθηκε και ο ημιτελικός του Power of love , με την Άννα Λορένη να θέλει να μεταδώσει το δικό της μήνυμα μέσω των social media. Αναρτώντας φωτογραφία με την πανέμορφη αδερφή της, έγραψε στη λεζάντα:

“Τι θα λέγατε να χαρούμε την μέρα σήμερα ? Χωρίς προφανή λόγο. Γιατί είμαστε ζωντανοί ας πούμε . Υπάρχει πιο πειστικός λόγος ?”

Τι θα λέγατε να χαρούμε την μέρα σήμερα ? Χωρίς προφανή λόγο. Γιατί είμαστε ζωντανοί ας πούμε . Υπάρχει πιο πειστικός λόγος ? #love #family #jerry #sister #live #life

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loreni_Anna_Official (@lorenianna) στις