Άλκης Καμπανός: Κατηγορούμενος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τον 19χρονο


Τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη ομολόγησε χθες το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου ένας από τους 12 κατηγορουμένους για το στυγερό έγκλημα.
Με μία καθυστερημένη ομολογία, ο 21 ετών κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού παραδέχθηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του πως κάρφωσε το μαχαίρι στο πόδι του 19χρονου.

«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι. Δε το θυμάμαι τόσο καλά, απλώς παρακολουθώντας τη διαδικασία στο δικαστήριο το συνειδητοποίησα. Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος όμως ότι έγινε από εμένα. Το κατάλαβα από τη φωτογραφία, από το πώς ήταν το τραύμα. Απλώς η μνήμη μου δεν είναι τόσο καθαρή ακόμα. Συγγνώμη για το κακό που προξένησα σε όλη την οικογένεια».

Οι γονείς του Άλκη, παρόντες στη δικαστική αίθουσα, δε θέλησαν να σχολιάσουν την ομολογία του 21χρονου ενώ ο συνήγορός τους έκανε λόγο για ένα «κακοπαιγμένο θέατρο».

Τα όσα είπε ο κατηγορούμενος, που ήταν ο συνοδηγός στο πρώτο ΙΧ, αμφισβητήθηκαν έντονα και από την πλευρά της εισαγγελέως της έδρας, η οποία επίμονα τον ρωτούσε «είστε σίγουρος;», με εκείνον να δηλώνει απόλυτα βέβαιος ότι μαχαίρωσε τον Άλκη.

Ο κατηγορούμενος, όχι μόνο παραδέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, αλλά αποκάλυψε πού βρήκε το μαχαίρι.

«Δε θέλαμε σε καμία περίπτωση να σκοτώσουμε, πόσο μάλλον εγώ. Να τραμπουκίσουμε και να χτυπήσουμε θέλαμε…Το μαχαίρι το πήρα από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, υπάρχουν αντικείμενα για οτιδήποτε για να πάρει κάποιος. Το μαχαίρι το βρήκα στο μπαρ του συνδέσμου».

Η δίκη συνεχίζεται στις 4 Μαΐου με τις απολογίες των υπόλοιπων 10 κατηγορουμένων.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!