Άγριες Μέλισσες: Το spoiler για την Κορίνα και τον Ακύλα – Η σχέση της με τον Μελέτη


Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις κρύβουν οι Άγριες Μέλισσες, με την τηλεοπτική Κορίνα να κάνει spoiler που αφορά στον ρόλο της και τον τηλεοπτικό της πατέρα Ακύλα.

Όπως αποκάλυψε η Στέλλα Ψαρουδάκη, σε συνέντευξη στο περιοδικό Tv O Clock η Κορίνα θα συνεχίζει να στηρίζει τον πατέρα της μέχρι να μάθει την πραγματική του δράση και τότε θα γκρεμιστεί ο κόσμος της, όπως είπε.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη
Μέχρι στιγμής η Κορίνα είναι στο πλευρό του Ακύλα και τον στηρίζει. Θα συνεχίσει να το κάνει ή θα τη δούμε να στρέφεται εναντίον του;
Η Κορίνα δεν γνωρίζει τη σκληρή πλευρά του Ακύλα, γι’ αυτό και δεν καταλαβαίνει την αντίδραση της μητέρα και του αδερφού της απέναντί του. Θα συνεχίζει να τον στηρίζει μέχρι να αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως η εικόνα που έχει για τον πατέρα της δεν είναι η αληθινή. Όταν συμβεί αυτό, σίγουρα θα γκρεμιστεί ο κόσμος της με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Η σχέση της με τον Μελέτη πώς θα εξελιχθεί;
 Όσο περνάει ο καιρός, η Κορίνα επιδιώκει να τον γνωρίσει καλύτερα, έτσι θα μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα για εκείνον. Αυτό θα τους φέρει πιο κοντά αφενός, αλλά θα δημιουργήσει και δεύτερες σκέψεις για τον άντρα που έχει δίπλα της.

Η Κορίνα μαθαίνει πως η μητέρα της έχει εραστή. Θα το πει στον Ακύλα;
Η Κορίνα βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα για το τι πρέπει να κάνει, καθώς νιώθει το χρέος να πει την αλήθεια, ωστόσο θέλει παράλληλα να προστατεύσει την οικογένειά της από τη διάλυση.

Γιατί είναι τόσο πολύ εναντίον της Ζωής;
 Η Κορίνα ένιωσε τρομερά μόνη όταν μπήκε ο Ακύλας φυλακή. Η Ζωή, όπως ήδη έχουμε δει, νιώθει αρκετά καταπιεσμένη στη σχέση της με τον Ακύλα, η απουσία του επομένως λειτούργησε λυτρωτικά για εκείνη, το ίδιο και για τον Λευτέρη. Αυτό κάνει την Κορίνα να νιώθει ότι η μητέρα της τον πρόδωσε και μαζί και την ίδια, που συναισθηματικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί του.

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια;
Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!