Άγριες Μέλισσες: Τα spoiler για τον δεύτερο κύκλο της σειράς


 Η μεγαλύτερη και η μικρότερη αδελφή Σταμίρη θα πρωταγωνιστήσουν στις πλοκές στις “Άγριες Μέλισσες” με παράλληλες τραγικές ιστορίες. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο, ενώ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα για τα τελευταία επεισόδια του Α’ κύκλου, τα οποία θα δούμε από τη νέα σεζόν. Την Πέμπτη η σειρά ρίχνει τίτλους τέλους για φέτος, στο 125ο επεισόδιο. Υπολείπονται ακόμη 26 επεισόδια για την ολοκλήρωση του Α κύκλου. Στο μεγάλο φινάλε της Πέμπτης, η Θεοδοσία παραδίδει στον Προύσαλη το γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης Σταμίρη για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Είναι ένα γράμμα που έχει αφήσει ο αυτόχειρας Γιάννος και αναφέρει ξεκάθαρα ποιος είναι ο ένοχος για τη δολοφονία. Η Ελένη συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή.

Όπως αναφέρει το TV Έθνος πρέπει να στηθούν σκηνικά για το Κακουργιοδικείο Λάρισας, όπου θα διεξαχθεί η δίκη της Ελένης αλλά και οι φυλακές που θα οδηγηθεί στη συνέχεια. Η Ελένη θα κριθεί ένοχη για τον φόνο, αλλά λόγω έλλειψης ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων δεν θα καταδικαστεί σε θάνατο, αλλά σε πολυετή φυλάκιση. Τα spoiler που κυκλοφορούν θέλουν τον Θωμά Κυπραίο βυθισμένο στη μορφίνη να δίνει τραγικό τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού.

Τι θα δούμε στον Β’ κύκλο

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, θα μεταφερθούμε πέντε χρόνια μετά, στο 1965. Η Ελένη παραμένει στη φυλακή και η Δρόσω αφού έχει δώσει το παιδί στους Σεβαστούς, έχει φύγει για την Αθήνα για να κάνει καριέρα τραγουδίστριας. Όμως, καταλήγει σε ένα καμπαρέ – οίκο ανοχής στην Τρούμπα, έχοντας αλλάξει όνομα και κρύβοντας από τους πάντες την πραγματική της ταυτότητα. Η Ελένη προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να την εντοπίσει μέσα από τη φυλακή.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!