Άγριες Μέλισσες: Ο σκοτεινός ρόλος της Μυρσίνης στο βιασμό της Ελένης


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” με τις αδελφές Σταμίρη στο επίκεντρο.

Τα νέα επεισόδια της εβδομάδας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις κυρίως για τη ζωή της Ελένης, η οποία θα ζήσει μια κόλαση στη φυλακή, όπου εκτίει την ποινή της για τη δολοφονία του Σέργιου.

Ο διευθυντής των φυλακών, ο Μάνος Βόσκαρης, τον ρόλο του οποίου ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης, έχει ήδη δείξει τις άρρωστες ορέξει του.

Στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Παρασκευής η Ελένη κακοποιήθηκε από αυτόν τον άνδρα που θα κάνει τη ζώη της κόλαση. Αλλά τα βασανιστήριά της δεν θα σταματήσουν εδώ.

Στο τελευταίο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας είδαμε ότι ο Μάνος Βόσκαρης μισεί τόσο πολύ την Ελένη Σταμίρη γιατί έχει δώσει όρκο να εκδικηθεί το φονιά του Σέργιου Σεβαστού με τον οποίο ήταν κολλητοί φίλοι από παιδιά. Γιαυτό ο Βόσκαρης θέλει να εκδικηθεί τη “φόνισσα” Ελένη Σταμίρη.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” η Ελένη παρά το προσωπικό της μαρτύριο δεν κάμπτεται από τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, αλλά συγκρούεται μαζί του με στόχο να προστατεύσει μία νεαρή συγκρατούμενή της από τις άρρωστες ορέξεις του.

Ακόμα, η Ελένη είναι σίγουρη πως είδε μια γυναικεία φιγούρα όσο ήταν στην απομόνωση, και θεωρεί πώς αυτή είναι η Μυρσίνη. Και αποφασίζει να αλλάξει τακτική με τον Βόσκαρη με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!