Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ με ένα ένοχο μυστικό


 Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Διαφάνι και στην σειρά «Αγριες Μέλισσες».

Η Ανέτ αποφάσισε να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τον αδερφό της, Δούκα, με στοιχεία που δείχνουν πως παραποίησε τη διαθήκη του πατέρα τους, με στόχο να αφήσει έξω από την περιουσία τον Μιλτιάδη. Ο «αρχηγός» όμως του χωριού στις «Άγριες Μέλισσες» δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους αλλά την εκβιάζει και μ’ ένα ένοχο μυστικό της.

Την ίδια ώρα, η Ελένη προσπαθεί να ξεχάσει τον Λάμπρο και παράλληλα παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο. Θα πέσει η μεγαλύτερη αδερφή Σταμίρη στην αγκαλιά του μυστηριώδη ξένου; Την ίδια ωρα, ο Νέστορας καλείται να πάρει τη μεγάλη απόφαση. 

Ο γάμος με τον Νικηφόρο δεν αρκεί για να υπομείνει η Ασημίνα την οργή και τις προσβολές απ’ τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Σεβαστού. Την ίδια ώρα, στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες» ένας τσακωμός του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο του Νικηφόρου. Παράλληλα, η Δρόσω θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Νικηφόρο.

Τέλος, η απόφαση για την απαλλοτρίωση των χωραφιών στο Διαφάνι να είναι πλέον οριστική. Όμως, η Ελένη παίρνει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση για την βιομηχανική ζώνη. Μια απόφαση που θα προκαλέσει την οργή του Τόλλια αλλά και ολόκληρου του χωριού στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μόνη εναντίον όλων…

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!