Άγριες Μέλισσες: Ξεκινά πόλεμος ανάμεσα στον Ακύλα και τον Δούκα


Με δύο επεισόδια, Δευτέρα και Τρίτη, θα συνεχισθεί και την επόμενη εβδομάδα το επιτυχημένο σήριαλ του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, με μία αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, αλλά και τον πόλεμο που ξεκινά ανάμεσα στον Ακύλα και τον Δούκα.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 55

Η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο; Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη, που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη και ο πόλεμος μεταξύ των δύο ανδρών μόλις ξεκινά.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 56

Με τον ερχομό του νέου έτους, γίνονται τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους.

Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα, που είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει.

Η Δρόσω δέχεται την επίσκεψη ενός σκηνοθέτη, του Δάκη Βασιλείου που ενσαρκώνει ο Σόλων Τσούνης, ο οποίος της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από την απάντηση του υπουργείου, που απορρίπτει το αίτημά του να επιστρέψει στη θέση του, αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!