Άγριες Μέλισσες: Η σικέ εγκυμοσύνη της Ασημίνας και η αντίδραση του Δούκα Σεβαστού


 Οι ανατροπές κορυφώνονται στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα αποδέχεται το ύπουλο σχέδιο της Μυρσίνης, όσον αφορά το μωρό της. Τα νέα για την «εγκυμοσύνη» της Ασημίνας στο σπίτι των Σεβαστών φέρνουν σε όλους χαρά, αλλά πιο πολύ στον Δούκα Σεβαστό, ο οποίος για χάρη του εγγονιού του είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος σοκαρισμένος που η Ασημίνα προχωρεί με το σχέδιο της Μυρσίνης παρά τις αντιρρήσεις του δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Θα μπορέσει να πείσει την αδελφή της να σταματήσει αυτό το ψέμα πριν να είναι αργά; Ο Προύσαλης συντονίζει ομαδική έρευνα για να βρεθεί ο Γεωργαλάς, ενώ ο Κυπραίος κάνει ό,τι μπορεί για να τους αποπροσανατολίσει προκαλώντας τις υποψίες του ενωμοτάρχη…

Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδελφές της από το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν, αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Κλεομένη. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά από τον Προύσαλη ο οποίος τον υποψιάζεται για τη δολοφονία του Γεωργαλά. Η Μυρσίνη και η Ασημίνα προσπαθούν να βάλουν στο κόλπο της ψεύτικες εγκυμοσύνης και τη Ριζώ. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη και αυτή τη φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα του. Ο συνεταιρισμός ιδρύεται επίσημα και ο Δούκας Σεβαστός έρχεται αντιμέτωπος με τα μέλη του. Καταλαβαίνει πως όλοι είναι εναντίον του πια και θα στραφεί στον Κυπραίο με μια συμφέρουσα πρόταση.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!