Άγριες μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: O Κυπραίος παρατάει την Ελένη στην εκκλησία!


 Σ υνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στα επόµενα επεισόδια της καθηµερινής σειράς «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο γάµος της Ελένης µαταιώνεται µετά την εξαφάνιση του Κυπραίου, ενώ το νέο διαδίδεται στο χωριό σαν αστραπή. Η Ελένη για ακόµα µία φορά βιώνει την προδοσία ενός άνδρα στο πετσί της, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να τη λυπηθεί. Παράλληλα η ∆ρόσω λαµβάνει αρνητική απάντηση από τη θεία της στον Βόλο και νιώθει να εγκλωβίζεται σε ένα µέρος που δεν θέλει και αυτήν τη φορά µε τον καρπό ενός παράνοµου έρωτα µέσα της. Ο Νικηφόρος εµµένει στην απόφασή του να φύγει στο Παρίσι, µε την Ασηµίνα να προσπαθεί να του αλλάξει γνώµη. Η ∆ρόσω αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ελένη την εγκυµοσύνη, παρουσιάζοντας όµως τον Παύλο ως πατέρα του παιδιού της… Την ίδια στιγµή ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σε ένα µοναστήρι, ενώ ο Νικηφόρος ακούει τον Κωνσταντή που συνεχίζει να περηφανεύεται στον Μελέτη πως πλάγιασε µε τη ∆ρόσω.

Ο Νικηφόρος, σοκαρισµένος, επιτίθεται στη ∆ρόσω, η οποία µάταια προσπαθεί να τον πείσει για την αθωότητά της. Η Ελένη βρίσκει τη ∆ρόσω καταρρακωµένη και µαθαίνει πως ο Κωνσταντής διαδίδει ότι πλάγιασε µαζί της. Οταν πηγαίνει να του ζητήσει τα ρέστα, η κατάσταση δεν αργενα φύγει από τον έλεγχο, µε… αιµατηρές συνέπειες.

Ο Κωνσταντής αναγκάζεται να οµολογήσει στον Προύσαλη και στην Ελένη ότι η σχέση του µε τη ∆ρόσω ήταν ένα δικό του αστείο για να υπερηφανευτεί στον Μελέτη. Ο Κυπραίος παλεύει µε τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίµονες του παρελθόντος του. Ενώ στην πλατεία όλο το χωριό γιορτάζει την Αποκριά, την ίδια ώρα ο Κωνσταντής ετοιµάζεται να εκδικηθεί την Ελένη…

Ο ∆ούκας µε τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή καταφέρνουν να σβήσουν τη φωτιά που ετοιµάζεται να κάψει ολοσχερώς το σπίτι των αδελφών Σταµίρη. Η Ασηµίνα εγκλωβίζει άθελά της τον Νικηφόρο, όταν του εκµυστηρεύεται την εγκυµοσύνη της ∆ρόσως και του ζητά να την πάρουν στο Παρίσι. Ο Κυπραίος δείχνει να γαληνεύει στο πλάι του γέροντα Νικόδηµου, ενώ σχεδιάζει προσεκτικά τα βήµατά του για την επιστροφή του στο ∆ιαφάνι. Ενώ η Ελένη βρίσκεται αντιµέτωπη µε τον Παύλο, η Ασηµίνα βρίσκεται µπροστά σε µια κρυφή συνάντηση του Νικηφόρου και της ∆ρόσως… Ο Κυπραίος θα βρεθεί αντιµέτωπος µε τον Σαράντη και εκείνος θα αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον βασανιστή και φονιά του γιου του Νέστορα. 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!