Ήταν στις αρχές Δεκέμβρη όταν δημοσιεύματα ήθελαν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της showbiz να χωρίζει λίγο πριν τον γάμο. Η απάντηση ήρθε με αφορμή τα… Χριστούγεννα, μέσα από φωτογραφίες στα social media.

«Τα πράγματα μεταξύ τους πάνε τόσο άσχημα, που ο γάμος δεν θα γίνει», ανέφερε πηγή που δεν κατονομαζόταν, για την Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth, αφήνοντας να εννοηθεί πως διέλυσαν, μετά από σχεδόν έντεκα μήνες, τον αρραβώνα τους.

Happy Hollydaze! ☃️❄️? #bestpresentwrappereva

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Ούτε η τραγουδίστρια, ούτε ο ηθοποιός, έκαναν κάποιο σχόλιο για όσα γράφονταν. Η απάντηση ήρθε μέσα από το Instagram της Miley, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές των Χριστουγέννων, τις οποίες πέρασαν μαζί!

Thinking about how lucky we are to spend Doras first Xmas together as a fam! Our big and beautiful rescue! What a perfect holiday present for your family to ADOPT & SAVE a life! Think about it! If you go for it send me pictures you know I am obsessed with animals! Obvi! #adoptdontshop

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Το ζευγάρι ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και πόζαρε στο φακό, διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο τις φήμες περί χωρισμού, ενώ αναδημοσίευσε και ένα γιορτινό ενσταντανέ με την μητέρα του Liam.

❤️?❤️REGRAM❤️?❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Happy birthday Jesus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Liam Hemsworth (@liamhemsworth) στις