Λίγο δύσκολα είναι τα τελευταίο εικοσιτετράωρα για τον Χρήστο Μαστορα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ταλαιπωρείται από μια ίωση. Αυτή η ίωση είναι που τον κράτησε χθες βράδυ μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού το μαγαζί που εμφανίζεται με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό πως δεν θα ανοίξει.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής.’

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε ««Μέσα στο socializing που έκανα χθες στο μαγαζί που διασκέδαζα, έμαθα πως το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι “Melisses” το βράδυ του Σαββάτου δεν λειτούργησε».

Τον λόγο τότε πήρε η Ελένη Βουλγαράκη η οποία αποκάλυψε την συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με μέλος του συγκροτήματος.

«Εγώ ήμουν στην Ερμού χθες και συνάντησα των Κώστα Μαυρογένη που είναι στο συγκρότημα και αφού τα είπαμε λίγο… του λέω καλή δουλειά το βράδυ στο μαγαζί και δεν μου το αρνήθηκε… τώρα αυτό απόγευμα και ενημερωνόμαστε τώρα από τον Κωνσταντίνο ότι δεν άνοιξε τελικά το μαγαζί όπου έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση: Αγαπητοί φίλες και φίλοι, απόψε το BOX θα παραμείνει κλειστό λόγω βαριάς ίωσης που ταλαιπωρεί τον Χρήστο Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά» ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου/

Δείτε το απόσπασμα