Το σεξ της πρώτης φοράς!

Το bettyconfidential.com λέει ότι την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με έναν άντρα, ουσιαστικά του δίνεις ένα preview για το τι θα επακολουθήσει. Για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τον αποπροσανατολίσεις και ότι δεν θα του δώσεις λανθασμένη εικόνα, παρακάτω θα βρεις 5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγεις στο σεξ της πρώτης φοράς, όπως τα κατέγραψε το δημοφιλές site.

1. Μην παριστάνεις την πορνοστάρ. Προφανώς και θέλεις να τον εντυπωσιάσεις, αλλά θα ήταν καλύτερο να αφήσεις και κάποια πράγματα στη φαντασία του. Όταν πρωτοκάνετε σεξ προφανώς και δεν έχετε την απαραίτητη οικειότητα ώστε να του αποκαλύψεις ακραία φετίχ,  περίεργες στάσεις, παράξενα αξεσουάρ, ιδέες για role-playing κλπ. Απαιτείται χρόνος. Στην πορεία θα ανακαλύψετε τι ταιριάζει στον καθένα σας σεξουαλικά. Είναι σα να θες να κάνεις κατάθεση ψυχής από το πρώτο ραντεβού. Δηλαδή, πολύ νωρίς.

2. Μην το κάνεις χωρίς προφυλακτικό. Δηλαδή τα αυτονόητα. Με δεδομένο ότι κάνεις πρώτη φορά σεξ με αυτό τον άντρα λογικά γνωρίζεις λίγα πράγματα για τις σεξουαλικές του συνήθειες. Όπως επίσης, δεν ξέρεις ακόμα αν έχετε αποκλειστική σχέση, αν είχε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα κλπ. Σε κάθε περίπτωση είναι πάντα λάθος .

3. Μην κάνεις την ντροπαλή το επόμενο πρωί. Μεγάλο κορίτσι είσαι και μπράβο σου που έκανες σεξ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις ντροπή ή να συμπεριφέρεσαι αμήχανα την επόμενη μέρα. Εννοείται πως το επόμενο πρωί μπορεί να είναι παράξενα αλλά προσπάθησε να συμπεριφέρεσαι τόσο άνετα όσο το προηγούμενο βράδυ. Μη φοβάσαι να τον φιλήσεις, να κάνεις πλάκα ή και να τον αγκαλιάσεις αν το σηκώνει το κλίμα. Όταν σηκωθείς από το κρεβάτι μη δείξεις ότι αισθάνεσαι ντροπή για το κορμί σου. Μη του δώσεις αφορμή να σκεφτεί ότι τα πράγματα πήγαν στραβά μετά το σεξ.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: m.followme.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!