Το επόμενο πρωί μετά το one night stand!

Μια χαρά μέχρι εδώ. Ζούμε, άλλωστε, σε μια εποχή όπου το να κάνεις one night stand με κάποιον -τυχαία- είτε να το κάνεις άμεσα με το επίδοξο ταίρι σου δεν είναι ταμπού (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω). Οπότε μη φρικάρεις και μη σε πιάνει τρέλα, άσε τα εκατομμύρια σενάρια στην άκρη και άκου τί έχει να σου πει ο διάσημος dating coach, Matthew Hussey.

Μη σε πιάσει υστερία το επόμενο πρωί

Ξυπνάς σε ένα ξένο σπίτι, δίπλα σε έναν «άγνωστο» άνθρωπο, μη σε πιάσει υστερία. Δεν χρειάζεται, σύμφωνα με τον Matthew, ούτε να τρέξεις να ντυθείς και να εξαφανιστείς, ούτε να κάτσεις στο κρεβάτι και να σκέφτεσαι το χειρότερο πιθανό σενάριο μέχρι να ξυπνήσει. Επίσης, για να αποφύγεις την αμηχανία του πότε πρέπει να φύγεις από εκεί και τις σκέψεις σου «μήπως φανεί ότι βιάζομαι να φύγω;», «μήπως έχω κατσικωθεί;» αλλά και να βγάλεις τον άνθρωπο από τη δύσκολη θέση του να σε διώξει έμμεσα, πέτα μέσα στην κουβέντα σας πως πρέπει να φύγεις όπου να ‘ναι γιατί έχεις κάτι να κάνεις. Φρόντισε αυτό το ‘όπου’ να ‘ναι να είναι σύντομο.

 

Στείλε ένα μικρό μήνυμα

Αργότερα μέσα στη μέρα, θα ήταν αρκετά θετικό να του στείλεις ένα μικρό μήνυμα -και τονίζω το μικρό- ή όπως αρέσει στον Matthew να το αποκαλεί ένα killer text. Στέλνεις ένα μήνυμα δύο σε ένα. Δηλαδή; ….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!