Το απόλυτο ανδρικό debate!

Είναι υποκειμενική η συζήτηση για το ποιο μέρος του γυναικείου σώματος «γυαλίζει» περισσότερο σε έναν άνδρα.

Ο κλασικός γουστάρει στήθος. Τρελαίνεται με «μπαλκόνια» και μόλις τ’ αντικρίζει σκέφτεται αμέσως την κίνηση «κρις-κραφτ» (με τα μούτρα του στον ρόλο της μηχανής που σκίζει θορυβωδώς τα κύματα).

Άλλος φτιάχνεται με τα πόδια -είτε με τις γάμπες, είτε με τα μπούτια, είτε ακόμα και με τα δάχτυλα των ποδιών σε πιο μερακλίδικες περιπτώσεις.

Ο πιο ρομαντικός (ή εκείνος που θέλει να το παίξει αγαπούλης σε περίπτωση που παρούσα σε σχετική συζήτηση είναι και γυναίκα) θα σου πει ότι κοιτάζει πρώτα απ’ όλα τα πρόσωπο.

Όλοι μα όλοι ωστόσο θα συμφωνήσουν σε ένα πράγμα:

Δεν υπάρχει αντρικό μάτι που να μην γουρλώνει σαν κλουβαύγουλο και να μην κατεβάζει δολάρια και κερασάκια σαν καντράν κουλοχέρη στη θέα ενός καλοσχηματισμένου κωλαρίνου!

Και φυσικά βασικό ρόλο στην ανάδειξη αυτού του μαγευτικού τοπίου παίζει ΠΑΝΤΑ το εσώρουχο που το υποστηρίζει.

Αν είσαι πάνω από 30, θα έχεις προλάβει την εποχή όπου το γυναικείο βρακί δεν ήταν τόσο τολμηρό όσο σήμερα. Θα θυμάσαι τα δυο… τμήματα πλήρως κεκαλυμμένα και τις ραφές να διαγράφοντα σε στενό παντελόνι ή φούστα.

Και φυσικά δεν μπορείς να ξεχάσεις τον ενθουσιασμό σου στα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν στις ζωές των γυναικών (και στο μάτι το δικό μας) μπήκαν τα tanga και τα string.

Αντίθετα με τη λανθασμένη πεποίθηση πολλών, τα δυο είδη εσωρούχων που αποθεώνουν το γυναικείο πωπουδέλι δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να επιβεβαιώνουν αμφότερα τη διαπίστωση ότι κάποτε έκανες στην άκρη το βρακί για να δεις τα κωλομέρια και τώρα κάνεις στην άκρη τα κωλομέρια για να δεις το βρακί, ωστόσο έχουν διαφορές.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: menshouse.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!