Τι σκεφτόμαστε όταν μένεις γυμνός μπροστά μας για πρώτη φορά

Θέλουμε να σου ξεκαθαρίσουμε κάτι… Η στιγμή που βγάζεις τα ρούχα σου μπροστά μας για πρώτη φορά αποτελεί σημαντικό βήμα για την ερωτική μας σχέση… Επειδή μάλλον σε έλουσε κρύος ιδρώτας σε καθησυχάζουμε, λέγοντας πως πρώτον δεν περιμένουμε να δούμε τους κοιλιακούς του Brad Pitt στην Τροία και δεύτερον μια γυναίκα που ποθεί έναν άντρα μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια στην απουσία οποιασδήποτε γράμμωσης!

Παρά αυτά μόλις αφαιρέσεις τα ρούχα σου δεκάδες σκέψεις περνάνε από το μυαλουδάκι μας…

Με πρώτες και καλύτερες…

1) Προσέχουμε τι είδος εσωρούχου επέλεξες
Κάθε γυναίκα έχει μια συγκεκριμένη προτίμηση στα αντρικά εσώρουχα. Σε κάποιες αρέσουν το boxers, σε άλλες τα σλιπ και σε μερικές το… «πού είναι το εσώρουχο οέο;»! Σε γενικές γραμμές να ξέρεις πως όταν δούμε το εσώρουχό σου σχηματίζουμε την πρώτη καλή ή κακή εντύπωση για τον γυμνό σου εαυτό. Απέκλεισε σε κάθε περίπτωση εσώρουχα με κινούμενα σχέδια, πολλά χρώματα και τα καρό boxer. Τσεκαρισμένη αποτυχία!

 

2) Εύχεται να είχε κλείσει τα φώτα
Όχι, δεν έχεις κάτι εσύ. Αλλά η πρώτη φορά που σε βλέπει γυμνό υπάρχει μια σχετική αμηχανία στο δωμάτιο και έτσι η θεωρία «όλα στο φως» σε αυτή την περίπτωση δεν λειτουργεί σωστά. Προσπάθησε την πρώτη φορά της αποκάλυψης να παίξεις με χαμηλό φως… Κεράκια, το φως του μπάνιου μόνο ανοιχτό ή το φεγγάρι να λούζει το δωμάτιο (σκέτη ποίηση!).  Μη μείνετε, όμως, στο απόλυτο σκοτάδι καθώς κανείς δεν θα δει τίποτα και η αγωνία θα μεταφερθεί στην επόμενη συνεύρεση.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!