Τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ

Όσο και να απολαμβάνει κανείς το σεξ, είναι λογικό που και που το μυαλό να ξεφεύγει. Επιτρέψτε μας να σας αποκαλύψουμε κάποια πράγματα που σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτούν!

«Εεε, δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενα!»

Όλες αυτές οι έρευνες που ισχυρίζονται ότι τα δάχτυλα, οι παλάμες ή τα πόδια αποκαλύπτουν το μέγεθος του αντρικού πέους, λένε απλά ψέματα!

«Δεν το πιστεύω ότι ξόδεψα 89€ για ένα σουτιέν το οποίο ούτε καν το πρόσεξε!»

Το καταστήματα θα πρέπει να επιτρέπουν τις επιστροφές για απρόσεκτους φίλους. Πάει, τελείωσε! Από ‘δω και πέρα μόνο βαμβακερά. Χμμ, αυτό είναι ψέμα …αγαπάμε τα εσώρουχα!

«Μήπως φαίνομαι χοντρή;»

Ακόμη κι αν έχετε κάποια περιττά κιλά, εκείνη τη στιγμή ο καλός σας βρίσκεται στον έβδομο ουρανό μόνο και μόνο επειδή σας βλέπει γυμνή. Και σίγουρα δεν επικεντρώνεται στις ατέλειες, αλλά θαυμάζει τη θέα.

«Αυτό που ακούστηκε τώρα τι ήταν; Το τηλέφωνό μου;»

Τι ήταν αυτό πάλι; Μήνυμα ή email; Ή μήπως ήταν ξυπνητήρι; Μήπως ξέχασα να στείλω εκείνη την έκθεση, σήμερα; Γιατί να τα σκέφτομαι τώρα όλα αυτά;

«Εντάξει, αυτό τώρα σίγουρα το είδε σε καμιά ταινία πορνό.»

Σε όλους μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και προσπαθούμε να βρούμε νέες στάσεις αλλά υπάρχουν ορισμένα ακροβατικά που είναι προφανές από πού προέρχονται!

«Λοιπόν τελικά μας παίρνει ώρα και έχω δουλειές να κάνω!»

Υπάρχει και το χρονικό ζήτημα στη μέση. Ξέρουμε ότι είστε υπομονετικοί και σας ευχαριστούμε, αλλά δεν πίνετε τη μπύρα σας αυτή τη στιγμή!

«Να του πω τώρα ότι πονάω μπας κι αλλάξουμε στάση;»

Χμμ, μάλλον περίμενα πολύ για να του το πω και τώρα όντως πονάω!

«Σοβαρά τώρα, δεν θα μου ανταποδώσει τη χάρη;»

Είναι πολύ γλυκό που θέλετε να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας, αλλά η αλήθεια είναι πώς συνήθως δεν πρόκειται για μια ανιδιοτελής κίνηση. Έτσι δεν είναι; Ο σύντροφός σας από την άλλη μάλλον ασπάζεται το ρητό «Είναι καλύτερα να δίνεις, παρά να παίρνεις.».

«Τι καλό να φάμε μετά; Πίτσα ή κινέζικο;»

Το φαγητό είναι η αγαπημένη μου στιγμή της ημέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!