Τι προτιμούν οι γυναίκες για one night-stand;

Τα κακά αγόρια εξιτάρουν τις γυναίκες και ας μην το παραδέχονται ανοιχτά. Άλλωστε η αλήθεια είναι ότι όταν τα κακά αγόρια έχουν και συγκεκριμένενες συνήθειες τότε το one night stand είναι σίγουρο .

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η υπεύθυνη πήρε συνέντευξη από 239 Ολλανδέζες, ηλικίας από 17 μέχρι 30, και ρώτησε την άποψή τους για την συμπεριφορά των αντρών που πίνουν και καπνίζουν. Αφού τους έδειξε τα προφίλ 10 αντρών που έκαναν διάφορες δραστηριότητες -από το να αθλούνται μέχρι να κάνουν ηλιοθεραπεία, ενώ κάποιοι κάπνιζαν και έπιναν- τους ρώτησε πόσο πιθανό θα ήταν να κάνουν one-night stand ή μία μακρόχρονη σχέση με τον καθένα απ’ αυτούς. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν μία ερωτική περιπέτεια με άντρες που είναι περιστασιακοί καπνιστές ή που πίνουν από λίγο μέχρι πάρα πολύ.

Τα κακά αγόρια λοιπόν αποδείχθηκαν πιο ελκυστικά στις γυναίκες για την περίπτωση του one-night stand, ενώ οι μη καπνιστές και εκείνοι που πίνουν σπάνια πήραν την έγκριση τους για κάτι πιο σοβαρό.
«Όταν οι γυναίκες ψάχνουν σύντροφο για μακροχρόνια σχέση, προτιμούν έναν άντρα που έχει τη θέληση και την ικανότητα να προστατεύσει και να ενδιαφερθεί μελλοντικά για τα παιδιά που θα αποκτήσουν» είπε η υπεύθυνη και να της πούμε τώρα πως ήταν κάτι που δεν το ξέραμε ήδη, θα ήταν ψέμματα.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!