Τι προδίδουν τα χείλη μιας γυναίκας για τον οργασμό της

Το πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορούν να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ αποτελεί εδώ και χρόνια ολόκληρα αντικείμενο έρευνας για την επιστημονική κοινότητα και ένα άλυτο μυστήριο για τον αντρικό πληθυσμό.

Τώρα, μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Sexual Medicine και διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο UWS της Σκωτίας δείχνει μια ενδιαφέρουσα σχέση ανάμεσα στο σχήμα των γυναικείων χειλιών και την σεξουαλική κορύφωση.

Όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, όσο πιο έντονη είναι η καμπυλότητα του άνω χείλους της γυναίκας τόσο πιο εύκολα επιτυγχάνεται η κορύφωση.

Στο κέντρο του άνω χείλους υπάρχει μια μικρή «λακουβίτσα» που ονομάζεται φύμα. Από τις 258 γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, όσες παρουσίαζαν έντονη καμπυλότητα του άνω χείλους στο σημείο αυτό ήταν 12 φορές πιο πιθανό να απολαμβάνουν τον οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Πιο συγκεκριμένα, η συντριπτική πλειοψηφία (ποσοστό 95%) των γυναικών με έντονα σχηματισμένο φύμα δήλωσαν ότι καταφέρνουν να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ για τις γυναίκες με πιο ίσιο άνω χείλος το αντίστοιχο ποσοστό ήταν μόλις 60%.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr