Τι να του λέτε στο κρεβάτι για να τον… ανάβετε!

Στο σεξ δεν υπάρχουν συστολές, ντροπές και ενοχές. Οι περιορισμοί οφείλουν να είναι… περιορισμένοι και τα όρια να σπάνε κάθε φορά, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Οι άνδρες τρελαίνονται όταν η γυναίκα τους γίνεται πρόστυχη στο κρεβάτι και τα προκλητικά λόγια είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Πόσο εύκολο, όμως, είναι να του πείτε όλα αυτά που σκέφτεστε χωρίς να ακουστείτε ανόητη ή σαν… νταλικέρης; Δοκιμάστε τα παρακάτω και να είστε βέβαιες ότι όσο θα διεγείρετε αυτόν, άλλο τόσο θα ανάψετε και οι ίδιες.

Ψιθυρίστε του

«Με έχεις ανάψει»: Μπορείτε να το πείτε και με λιγότερο… σεμνό τρόπο, αν θέλετε να ξεκινήσετε με πιο δυνατή προθέρμανση.
«Μπες πιο βαθιά»: Την στιγμή που κάνει τα πρώτα διστακτικά βήματα μέσα σας, ανάψτε του το πράσινο φως για να τους δείξετε πόσο ‘έτοιμη’ είστε.
«Πιο δυνατά»: Προσέξτε τον τόνο της φωνής σας –οποιοδήποτε επικριτικό στοιχείο μπορεί να τον κομπλάρει, φοβούμενος ότι δεν το κάνει σωστά.

Ανεβάστε τον

«Είσαι τεράστιος»: Πείτε το μόνο αν είναι άνω του μετρίου, αλλιώς θα νομίζει ότι τον κοροϊδεύετε.
«Σε κοιτάζω και …με τρελαίνεις»: Όχι μόνο θα τον κάνετε να νιώσει σαν θεός, αλλά θα ανέβει και στα δικά σας μάτια λέγοντας κάτι τέτοιο.
«Σε θέλω»: Σύντομο, απλό κατανοητό και άκρως ανεβαστικό!

Απελευθερώστε τον

«Πες μου τι σκέφτεσαι»: Αυτό που θέλετε να σας πει είναι τι σκέφτεται να σας κάνει, όχι αν σκέφτεται κάποια άλλη την στιγμή εκείνη.
«Είμαι δική σου – Κάνε μου ό,τι θέλεις»: Συνδυάζει ρομαντισμό και kinky διάθεση, αφήνει πόρτες ανοιχτές, αλλά υπονοεί και περιορισμούς που ο σύντροφός σας γνωρίζει ήδη.
«Ξέχνα ποια είμαι – θέλω να είσαι άγριος»: Πείτε το μόνο αν είστε πραγματικά έτοιμη για ΟΛΑ.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mama365.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!