Τι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για την ερωτική σου ζωή;

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι’ αυτό απλά εντόπισε το γενέθλιο μήνα σου κι άσε τα άστρα να μιλήσουν για την ερωτική σου ζωή:

Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο: Έχεις την τάση να είσαι πιο συντηρητική όσον αφορά τις σχέσεις. Όταν όμως σου αρέσει κάποιος γίνεσαι διαίτερα επίμονη μέχρι να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Μαζί με τα ζώδια του Νοεμβρίου αυτά του Ιανουαρίου είναι από τα πιο kinky.

– Αν έχεις γεννηθεί τον Φεβρουάριο: Η περιπέτεια είναι το δεύτερό σου όνομα. Έχεις πολύ πάθος για ό,τι κάνεις αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά για αυτό. Είσαι συγκεντρωμένη σε αυτά που θέλεις ωστόσο χρειάζεται να προσπαθήσεις να δεθείς περισσότερο συναισθηματικά με ό,τι κάνεις.

Αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο: Σου αρέσει να περνάς την ώρα σου στο κρεβάτι. Το σεξ είναι πολύ έντονο και συναισθηματικό, σου αρέσει να δίνεις πολλά στον σύντροφό σου και δένεσαι ιδιαίτερα μαζί του.

Αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο: Είσαι πολύ ανεξάρτητη και όταν σε ενδιαφέρει κάποιος δίνεις όλο σου το είναι. Το σεξ με κάποιον που είναι γεννημένος τον Απρίλιο είναι hot, έντονο και πολύ παθιασμένο γιατί κυβερνήτης των ζωδίων αυτού του μήνα είναι ο Άρης. Από την άλλη αν πεις τέλος για μια κατάσταση είναι ΤΕΛΟΣ, καθώς βαριέσαι εύκολα.

Αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο: Θέλεις το σεξ να είναι άνετο και αισθησιακό. Σου αρέσει ξεκάθαρα το σεξ ως πράξη και είσαι αυτή που θέλεις να το κάνεις πάνω σε σατέν σεντόνια σε ένα υπέροχα διακοσμημένο δωμάτιο.

Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο: Σου αρέσει να δοκιμάζεις κάθε στάση γιατί απλά θέλεις να ξέρεις τα πάντα για τα πάντα. Μπορεί να μην έχεις τον ίδιο έντονο χαρακτήρα με τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο ωστόσο είσαι αρκετά παθιασμένη με ό,τι κάνεις. Το dirty talk όπως και το τηλεφωνικό σεξ είναι κάτι που σε εξιτάρει φοβερά, όποιος το κάνει αυτό μαζί σου θα τον αγαπάς για πάντα (καλά όχι αλλά καταλαβαίνεις τι εννοούμε).

Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο: Το σεξ μαζί σου είναι άκρως συναισθηματικό. Χρειάζεται να νιώθεις ασφαλής για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεξ. Όταν όμως χαλαρώνεις κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου καθώς σου αρέσει να φροντίζεις φοβερά αυτόν που είναι μαζί σου.

Αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο: Δύο πράγματα συμβαίνουν με όσους είναι γεννημένοι τον Αύγουστο· είτε θα είναι απίστευτα εγωιστές ή απίστευτα γενναιόδωροι. Είσαι ικανή να εγκαταλείψεις αμέσως  τον σύντροφό σου αν δεν καλύπτει στα πάντα, μισείς το να σου λένε τι να κάνεις στο σεξ και ο εγωισμός σου πληγώνεται πολύ εύκολα.

Αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο: Είσαι παθιασμένη αλλά ταυτόχρονα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σου. Για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεξ και έναν καλό οργασμό χρειάζεται αρκετή προσπάθεια. Μπορεί να μην πέσεις με τα μούτρα στο σεξ ωστόσο αν σε προκαλεί συναισθηματικά ο σύντροφός σου θα δοκιμάσεις τα πάντα.

Αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο: Είσαι πολύ ρομαντικός χαρακτήρας και σου αρέσει να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου. Απολαμβάνεις το σεξ και κάνεις την κάθε εμπειρία σου μοναδική και για αυτό προτιμάς να παίρνεις τον χρόνο σου στο σεξ. Μπορεί να μην είσαι ιδιαίτερα παθιασμένη ωστόσο η αποπλάνηση είναι το δυνατό σου χαρτί κάτι που οδηγεί σε φανταστικά ρομαντικό σεξ.

Αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβριο: Είσαι η επιτομή του παθιασμένου σεξ. Δίνεσαι ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και περιμένεις το ίδιο από εκείνον. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου στο σεξ και είσαι ανοιχτή σε κάθε πρόταση απλά και μόνο για να εμπλουτίσεις το ρεπερτόριο σου.

Αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο: Είσαι δημιουργική στο κρεβάτι. Σου αρέσει να φτιάχνεις ιστορίες στο σεξ και να παίζεις διάφορους ρόλους με τον σύντροφό σου. Δεν συνδέεσαι τόσο εύκολα συναισθηματικά με τον άλλον ωστόσο το σεξ κάθε φορά είναι διασκεδαστικό.

Πηγή: cosmopolitan.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!