Τι θα ήθελαν να ξέρουν οι γυναίκες για το σεξ!


Πολλές φορές θα θέλαμε να ξέρουμε τι σκέφτονται οι άνδρες όσον αφορά στις σχέσεις και το σεξ.

Αν και λέμε ότι δεν είναι τόσο πολύπλοκα όντα όσο οι γυναίκες, τις περισσότερες φορές δεν τους καταλαβαίνουμε ούτε ξέρουμε τι θέλουν. Το ίδιο λένε, βέβαια, και αυτοί για τις γυναίκες. Ίσως δεν είναι εντελώς λάθος η φράση ότι «οι γυναίκες είναι από την Αφροδίτη και οι άνδρες από τον Άρη».

Τι θα λέγατε λοιπόν αν μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό ενός άνδρα για να δούμε τι σκέφτεται για το σεξ;

Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα ήθελαν να μας πουν ώστε την επόμενη φορά να ξέρουμε τι θέλουν.

1. Ανταποκρίνονται στον έπαινο

Αν και τείνουμε να πιστεύουμε ότι οι άνδρες κατακλύζονται από τη λίμπιντο και δεν χρειάζονται κάτι άλλο, όσον αφορά στα κοπλιμέντα, δεν διαφέρουν από τις γυναίκες. Τα… εγκωμιαστικά σχόλια βοηθούν πολύ τόσο στην αυτοπεποίθηση όσο και στην απόδοση. Τα κοπλιμέντα για την εμφάνιση ή για οτιδήποτε έχει σχέση με το σεξ, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.

2. Φοβούνται την οικειότητα

Δεν το λες και νέο. Αλλά όχι γι’ αυτό που νομίζουμε. Η επιθυμία για οικειότητα μπορεί να τους τρομάζει, γιατί συνειδητοποιούν πόσο πολύ μπορεί να το θέλεις εσύ. Σοκάρονται με τη σύνδεση που μπορεί να έχουν δύο άνθρωποι, κυρίως αν την αρνούνται στη ζωή. Θέλουν λίγο τον «χώρο» τους.

3. Εκτιμούν το σεξ για το σεξ

Μερικές (ή τις περισσότερες) φορές θέλουν απλά σεξ. Σκέτο σεξ, όπου μπορούν να σελογιάσουν μια γυναίκα. No muss, no fuss.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!