Την θες; | 7 κινήσεις για να την αποπλανήσεις σωστά

Ακολούθησε αυτούς τους 7 κανόνες φλερτ για να την οδηγήσεις στην αγκαλιά σου και στο κρεβάτι σου…

  1. “Με συγχωρείτε ήταν τυχαίο”
    Αν θες να αποπλανήσεις ένα κορίτσι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι την γνωρίσεις καλύτερα. Μην της την πέσεις απότομα, άκομψα και χωρίς τρόπους γιατί μπορεί να φοβηθεί ή να χάσει το ενδιαφέρον της σύντομα. Μίλησέ της για σένα (με μέτρο όμως), στείλε της μηνύματα και παρέμεινε ευγενικός και φιλικός. Μην κάνεις γρήγορα την κίνησή σου.
  2. Γίνε δραστήριος τη νύχτα
    Ο πιο σωστός τρόπος να την προσεγγίσεις ερωτικά είναι να της στείλεις ένα μήνυμα αργά το βράδυ ή να την πάρεις τηλέφωνο την ώρα που ξέρεις ότι πέφτει για ύπνο. Ξεκίνησε την αποπλάνηση στέλνοντας μηνύματα αργά το απόγευμα και μέσα σε λίγες μέρες θα μπορείς να τις στέλνεις όλο και πιο αργά. Προσπάθησε στην επικοινωνία σου να μην είναι έντονο το φλερτ. Αυτό που θες είναι να δημιουργήσεις οικειότητα μεταξύ σας και όχι να πας σπίτι της. Αυτό σημαίνει πως ξεχνάς τις nude pic για τώρα!
  3. Μπες στη ζώνη ασφαλείας της
    Όταν συναντηθείτε από κοντά κάθισε δίπλα της και κοντά της, αλλά μη δείξεις πως το έκανες επίτηδες. Κάντο φυσιολογικά! Αυτή είναι η στιγμή για να νιώσει πως δεν τη θες μόνο για φίλη σου. Άγγιξε το μπράτσο της με τα δάχτυλά σου ή αγκάλιασε την για μερικά δευτερόλεπτα καθώς την αποχαιρετάς. Αν ανταποκριθεί και δεν απομακρυνθεί είσαι σε καλό δρόμο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: goodgalgonebad.blogspot.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!