Τζούλια Νόβα: Τι αποκαλύπτει για το τρίτο πρόσωπο που έπαιξε ρόλο στον χωρισμό της

Για ακόμα μία φορά η Τζούλια Νόβα σπάει τη σιωπή της και μιλάει για το τρίτο πρόσωπο που φημολογείται ότι έπαιξε ρόλο στον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου. 

Οι φήμες τελευταία ήθελαν έναν άλλο άντρα που ασχολείται με τα extreme sports να είναι η αιτία του κακού που έφερε και τον χωρισμό ανάμεσα στο άλλοτε ζευγάρι όμως η ίδια η Τζούλια Νόβα ξεκαθαρίζει στο Secret: «Καμία σχέση. Ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είμαι με κανέναν. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι… Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν.

Πολλή παρέα, αλλά είμαστε φίλοι. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα εδώ και τρεις μήνες. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό που πέρασα και περνάω ακόμα με τον Γιάννη, αλλά είμαστε μόνο φίλοι».

Η ίδια τόνισε και πώς ξεκίνησαν όλες αυτές οι φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κατά την άποψή μου, από τον Γιάννη, γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο ήμασταν με τη συγκεκριμένη παρέα, είχε “φαγωθεί” για το συγκεκριμένο άτομο».

Όσο για το ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον πρώην αγαπημένο της Γιάννη Μάρκου, η όμορφη παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήμασταν λίγο περίεργα. Είχε βγάλει πολύ αρνητική αντίδραση. Δεν ήμασταν τόσο καλά. Βέβαια, πριν από τρεις ημέρες βρεθήκαμε, πήγα από το σπίτι για να δω τα σκυλάκια μου, αλλά και να πάρω κάτι πράγματα που ήθελα. Και, ευτυχώς, βλέπω ότι σιγά-σιγά έχει αρχίσει και το παίρνει απόφαση και καταφέραμε έπειτα από τόσο καιρό να μιλήσουμε λίγο πιο ήρεμα και φιλικά».

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου τελευταία, η Τζούλια Νόβα τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό με τις δηλώσεις του ήταν στον εαυτό του. Αυτή είναι η άποψή μου, γι’ αυτό και όταν πήγα από το σπίτι τού είπα να προσπαθήσει να μη μιλάει. Να κρατήσει κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν κάνει καλό στην εικόνα του».

https://www.gossip-tv.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!