Τεό Θεοδωρίδης: Εμπειρία ζωής ο εγκλεισμός στη φυλακή

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο Τεό Θεοδωρίδης και στον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίτζα. Το γνωστό μοντέλο εστίασε στην περίοδο που βρέθηκε στη φυλακή ενώ αναφέρθηκε και στα δίδυμα παιδάκια του.

“Ένα σύνολο ανθρώπων με ήξερε, ήξερε ποιος είμαι και ήξερε τις συναναστροφές μου. Πολλοί έπεσαν από τα σύννεφα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τεό Θεοδωρίδης. “Άλλοι ήξεραν ότι έκανα χρήση και έλεγαν πως, αργά ή γρήγορα, μπορεί να μπλέξω και οι πιθανότητες αυξάνονται” πρόσθεσε.

“Θα έπρεπε να είχα σκεφτεί πολύ νωρίτερα την ευθύνη που έφερα στο κοινό και στα νέα παιδιά, που μπορεί να με θαύμαζαν. Τουλάχιστον να αναγνωρίσω την ευθύνη αυτή. Όποιος είναι κοντά σου εκείνο το διάστημα σπιλώνεται οπότε για αυτούς έχω νιώσει πολύ άσχημα. Τους ανθρώπους που με είχαν εμπιστευθεί και κατακρουργήθηκε αυτή η εμπιστοσύνη. Είναι όμως εμπειρίες που δεν θα τις άλλαζα” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια το μοντέλο.

Όσον αφορά στην εμπειρία της φυλάκισης, το γνωστό μοντέλο ομολόγησε πως “ο εγκλεισμός ήταν μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στη ζωή μου και θεωρώ ότι έχει καθορίσει το ποιος είμαι σήμερα. Οι φίλοι ήταν εκεί στα δύσκολα και υπήρξε και άλλος κόσμος. Αυτό μου έκανε εντύπωση, κόσμος που δεν ήξερα”.

“Τα παιδιά μου είναι το πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή μου γιατί το βιώνω τώρα. Κάθε κεφάλαιο είχε τη δική του ομορφιά, ακόμα και αυτό του εγκλεισμού” δήλωσε επίσης.

Ο Τεό Θεοδωρίδης αποκάλυψε, τέλος, πως το Πάσχα θα κυκλοφορήσει η ταινία στην οποία ο ίδιος υποδύεται τον Ιησού! “Έχω κάνει πολλά που έχουν ενοχλήσει οπότε το έχω, ναι, σκεφτεί

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!