Τα χαρακτηριστικά των ανδρών που προκαλούν ευχαρίστηση” στις γυναίκες!

Οι αρμόδιοι ερευνητές εξέτασαν τα (κοινωνικά, ποσοτικά, ανατομικά και ποιοτικά) χαρακτηριστικά των συντρόφων μιας μεγάλης ομάδας ετερόφυλων γυναικών σε συνάρτηση με την ένταση και τη συχνότητα που αυτές έφταναν σε οργασμό. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι άντρες με ευρείς ώμους, αυτοπεποίθηση, καλή οικονομική κατάσταση και γοητεία είναι οι ιδανικοί στα γυναικεία μάτια και ευνοούν την κορύφωσή της με υποδειγματικό τρόπο. Όποιος θα πει πως εκπλήσσεται, δεν θα είναι και πολύ ειλικρινής. Κάτι καινούριο;

“Η ένταση του οργασμού σχετίζεται με το πόσο ελκυστικό θεωρεί μια γυναίκα τον παρτενέρ της, από το πόσες φορές την εβδομάδα κάνουν σεξ και από το πόσο ικανοποιημένη αισθάνεται την ώρα του σεξ”, αναφέρουν οι μελετητές, επιβεβαιώνοντας την ήδη γνωστή πεποίθηση ότι η ερωτική πράξη δεν βιώνεται μεμονωμένα, αλλά εξαρτάται και επηρεάζεται από το πώς πραγματικά αισθάνεται μια γυναίκα για τον σύντροφό της, όλες εκείνες τις ώρες που προηγούνται κάθε φορά πριν πέσει στο κρεβάτι μαζί του.

Τα θηλυκά που έφταναν σε οργασμό σε μεγαλύτερη συχνότητα ήταν εκείνα που σχετίζονταν με άντρες οι οποίοι τις έκαναν να γελάνε. Το χιούμορ αποδίδει, είναι γνωστό αυτό.

Πηγή: ladylike.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!