Τα πιο περίεργα γεγονότα για το σεξ που λογικά μέχρι τώρα δεν γνώριζες

Από βόμβες που δημιουργήθηκαν με σκοπό να κάνουν τους εχθρούς της Αμερικής gay μέχρι τρόφιμα που υποτίθεται πως «σκοτώνουν» τους ερεθισμούς, αυτά είναι τα πιο περίεργα facts για το σεξ που πιθανότατα δε γνώριζες μέχρι σήμερα και πρέπει να μάθεις:

1. Τα Corn Flakes και τα Graham Crackers δημιουργήθηκαν για την αποφυγή του αυνανισμού

Ο Sylvester Graham και ο John Harvey Kellogg θεωρούσαν πως το σεξ έπρεπε να αποφεύγεται σε κάθε περίπτωση, ενώ ο Kellogg έλεγε ότι σε κάθε παιδί που ήταν ερεθισμένο, έπρεπε να χυθεί «φαινικό οξύ στα ευαίσθητα σημεία των σεξουαλικών του οργάνων».

Οι ίδιοι πίστευαν πως η διατροφή επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη λίμπιντο και γι’ αυτό πρότειναν στον κόσμο να καταναλώνει χορτοφαγικά τρόφιμα, προκειμένου να μειώσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις. Ως αποτέλεσμα, δημιούργησαν τροφές όπως τα graham crackers και τα corn flakes, γιατί πίστευαν ότι αν τα παιδιά έπιναν γάλα και στάρι το πρωί, δε θα αυνανίζονταν. Στη συνέχεια, όταν άλλοι επιχειρηματίες ανέλαβαν τα προϊόντα τους, προστέθηκε ζάχαρη για να αυξηθεί το διαφημιστικό τους ενδιαφέρον και οι πωλήσεις τους.

2. Οι γιατροί χρησιμοποιούσαν γραμματόσημα για να αντιμετωπίσουν τη στυτική δυσλειτουργία

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να εμποδίσουν έναν άντρα να ερεθιστεί, αλλά αν το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό, η στύση θα γίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ένας τρόπος με τον οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις στύσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν με το να τυλίγουν μια σειρά από γραμματόσημα γύρω από το πέος του ασθενή τους. Στη συνέχεια, καταλάβαιναν αν ο ασθενής είχε ερεθιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από το αν οι διατρήσεις στα γραμματόσημα ήταν άθικτες ή όχι.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: gr.askmen.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!