Τα καλά και τα κακά του rebound sex!

Έφτασες σε αυτό το κατηραμένο στάδιο του χωρισμού. Ο φίλος σου αποφάσισε να δώσει τέλος στην σχέση σας και εννοείται πως ο λόγος που έριξε στο τραπέζι δεν σου άρεσε καθόλου και τον θεωρείς αστείο. Κι επειδή εσύ δεν είσαι κάποια τυχαία για να σε χωρίζει ο πας είς, διψάς για εκδίκηση. Και όπως λέει και μια παλιά φράση, βγαλμένη από παμπόνηρη μαμά «αν σε χωρίσει κάνε σεξ με τον φίλο του». Εντάξει με τον φίλο του όχι απαραίτητα, αλλά κάθε γιατροσόφι του χωρισμού συστήνει σεξ με όποιον σου γυαλίσει. Είναι όμως αυτό τόσο απλό; Είναι κάτι που το αποφασίζεις και πας να το κάνεις έτσι εύκολα; Ιδίως αν δεν σε λένε Λίλα και δεν πρωταγωνιστείς στους Singles; Ας το δούμε αναλυτικά.

Τι καλό μπορεί να προκύψει από σεξ με έναν άγνωστο

1. Να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου που εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στα Τάρταρα. Νιώθεις ποθητή και ότι δεν έχεις χάσει το τρένο όπως είθισται να νομίζουμε ύστερα από έναν μεγάλο χωρισμό.

2. Ο χρόνος που θα είχες για να κλάψεις και να θρηνήσεις μια νεκρή σχέση ξοδεύεται σε κάτι πιο χρήσιμο. Η τρυφερότητα που θα σου δείξει ένας άλλος άντρας και ίσως και κάτι διαφορετικό από το σεξ που έκανες με τον φίλο σου, θα σε κάνει να καταλάβεις ότι μόνο όταν σε χωρίσει ο εαυτός σου μπορείς να στενοχωρηθείς. Θα σου ανοίξει και την πόρτα της παρηγοριάς, ότι δηλαδή «εγώ είμαι εδώ, θα το κάνουμε και μπορείς να κλάψεις μετά» είναι σαν ένα είδος ψυχανάλυσης.

3. Ικανοποιείς την σαρκική σου ανάγκη που εκείνη τη στιγμή ήταν μεγάλη. Όχι γιατί σου έλειψε το σεξ, αλλά γιατί το κορμί σου έχει την ανάγκη να νιώσει ποθητό και αποζητά την τριβή με άλλο σώμα.

Υπάρχουν και μειονεκτήματα

1. Είναι εύκολο στην σκέψη, αλλά η πράξη απέχει παρασάγγας. Οκ, πες ότι το λες στον εαυτό σου. Και τι με αυτό; Αν δεν το έχεις το πιθανότερο είναι να χαμηλώσεις πολύ τα στάνταρ σου και να λειτουργήσεις με άβολο τρόπο, ώστε να μην το ευχαριστηθείς ούτε εσύ ούτε αυτός.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr