Συμβουλές από τη βασίλισσα του Instagram που βγάζει 2.100 ευρώ από μόνο ένα post

Ροζάνα Άρκλ το πληθωρικό μοντέλο στο Instagram και τηλεπερσόνα έχει καταφέρει να βγάζει αρκετά χρήματα από τα post της προκειμένου να έχει μια άνετη ζωή.

Η καλλονή από την Νέα Ζηλανδία όχι μόνο έχει περισσότερους από 3 εκατ. ακολούθους αλλά κερδίζει 2.100 ευρώ όπως έχει δηλώσει η ίδια για κάθε δημοσίευση της.

Η  ίδια αποκάλυψε στη Daily Mail όλα τα μυστικά της για το πως έγινε η βασίλισσα του Instagram με εκατομμύρια ακολούθους και υψηλές απαιτήσεις.

Οι συμβουλές της:

Να επενδύσεις σε μία καλή digital κάμερα με πρόσβαση στο Widi, ώστε να μπορείς να στέλνεις τις φωτογραφίες κατευθείαν στο κινητό σου.

Να έχεις φωτογραφίες πολύ καλής ποιότητας

Να ποστάρεις φωτογραφία στο Instagram από τις 6 μιση το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ ή πριν πας στην δουλειά σου το πρωί.

Να υπάρχει επικοινωνία με όσους σε ακολουθούν, όπως να κάνεις ερωτήσεις του τύπου «Από που είστε;» ή να τους ζητάς να κάνουν tag.

Η Ροζάνα αναφέρει πως το ποσό χρημάτων που παίρνει εξαρτάται από τους πόσους followers έχει, ενώ σύμφωνα με τα στατιστικά η ίδια κερδίζει περίπου 1 ευρώ για κάθε 1.000 followers.

Φυσικά σε αυτή την προσπάθεια της την βοήθησαν και τα προσόντα της καθώς δεν περνά απαρατήρητο το πλούσιο μπούστο της αλλά και τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Where the bloody hell are ya? Hows this blue lagoon we stumbled across on the way to Kawasan falls.. When I picture mermaids this is the kinda water I see them swimming around in

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη  (@rosannaarkle) στις3 Δεκ, 2019 στις 1:30 μμ PST

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beached azzz bro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη  (@rosannaarkle) στις1 Δεκ, 2019 στις 1:04 πμ PSTπηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!