Στο σεξ με την πρώην δεν αντιστάθηκε ποτέ κανείς

Έρχεται μία στιγμή μέσα στη σχέση όπου το σεξ γίνεται πρώην σεξ. Θεός σχωρέστο ένα πράμα! Αν το σκιαγραφίσεις σε διάγραμμα θα δεις ότι φτάνει κάποια στιγμή στο peak και μετά αρχίζει και φθίνει και φθίνει και φθίνει… Και μετά μένει στάσιμο, στάσιμο, στάσιμο, τόσο ρουτινιασμένο που μοιάζει με καρδιογράφημα νεκρού. Χωρίζεις, λοιπόν, κάποια στιγμή, περνά ο καιρός, γυρνάς από ‘δω κι από ‘κει και έρχεται μία άλλη στιγμή, ακριβώς ανάποδη από τη στιγμή που περιγράφαμε πιο πάνω.

Σου λείπει. Σου λείπει κολασμένα. Όπως το κρέας τη Μεγάλη βδομάδα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μας λείπει το σεξ με την ή τις πρώην; Εξηγείται επιστημονικά; Ε, δεν χρειάζεται και επιστημονική εξήγηση για κάτι τόσο απλό. Σου λείπει τόσο πολύ, γιατί έχεις έρθει τόσο κοντά με αυτό το συγκεκριμένο σεξ, έχεις ταυτιστεί τόσο πολύ με τις καλές στιγμές του, τις έχεις χρησιμοποιήσει τόσο συχνά στο μυαλό σου στις μοναχικές στιγμές, όπου παραλείπεις όλο το περιτύλιγμα. Την ρουτίνα που το περιέλαβε, όταν δεν υπήρχε σεξ! Θυμάσαι μόνο το οικείο και τελειοποιημένο σεξ στο οποίο είχες φτάσει με την πρώην, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα που έκανες με την πρώην, τα οποία έκαναν την ποιότητα αυτού του σεξ που νοσταλγείς τώρα να φθίνει.

mila kunis

Έτσι την πάτησε και ένας φίλος μου. Μια απλή φωτογραφία προφίλ της πρώην του είδε στο facebook και τα ξέχασε όλα. Τις κατακτήσεις που ήδη είχε, το γεγονός ότι άφησε την πρώην για αυτές τις κατακτήσεις, τους άλλους λόγους που είχε χωρίσει με αυτήν, τους τσακωμούς, τις ζήλειες, τις ανιαρές στιγμές, τη ρουτίνα, τα πάντα!Θυμόταν μόνο το σεξ!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή:ratpack.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!